reklama
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
I my dołączamy się do gratulacji
Brawo, brawo...

Miśka 5
Mamy lutowe'07
Super!!!Ogromne gratulacje!!!Wracając do tematu...
Hurra! Udało się! Po 20 miesiącach i 5 dniach laktacja zakończona:-):-):-):-):-)
A myślałam ,ze będę karmić do 18-tki;-)
I dzisiaj kolejny sukces, Po raz pierwszy, od 2 lat przespałam noc-od 23 do 5 rano bez pobudek na karmienie. Uwierzyc w to nie moge, jest mi tak cudownie:-)
No i zazdroszczę pierwszej przespanej nocy, mi jeszcze się nie udało, mimo, że małej nie karmię od 2 kwietnia. Budzi się chorobka z różnych powodów, a ja w dzień na rzęsach chodzę, najgorsze to, że do pracy trzeba

nikita000
AGATKA
diewczyny ratunku jak mam tego mojego szkraba odzwyczaić od cycka 
bo starsza to sama sie odłączyła i lubiła butrlkę a z tym łobuzem to mam problem

bo starsza to sama sie odłączyła i lubiła butrlkę a z tym łobuzem to mam problem
reklama
nikita000
AGATKA
widzę że piszecie tylko o szałwii to ja tyle wiedziałam ale bardziej chodzi mi o to ze ona nic w zastępstwo nie chce ani smoczka nigdy nie lubiła i za butelkami też nie przepada dziś zastosowałam bardzo drastyczne posuniecie koleżanka mi pod sunęła z własnego doświadczenia posmarowałam sobie cycusia ostrą przyprawą i jak na razie pomogło gorzej jest z zasypianiem i jak sie w nocy budzi. Tu o nie mam pomsłu.
Podziel się: