reklama
karola-04
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
no i pierwszy mega ograomny krok do przodu az mam lzy szczęscia żalu - kurcze aby nie zapeszyć- mleko leci mi po pizamie ;-)
- oplaciwla sie inwestycja w plastry
SZymciu pierwszy raz wieczorem zasnął bez cycka
ciekawe na jak dlugo
- oplaciwla sie inwestycja w plastrySZymciu pierwszy raz wieczorem zasnął bez cycka
ciekawe na jak dlugo

Dzięki za gratulacje, ale one to się chyba należą głównie Oliwce, wykazało mi się dziecko dojrzałością :-) zrozumiała, że mamusię boli i nie męczyła mnie wcale 
Karola, wielkie gratulacje!!! Teraz to już co wieczór będzie łatwiej, a najpóźniej za kilka dni napiszesz nam, że Szymek zasypia sam bez cyca bez problemu, zobaczysz
U nas to było akurat tak, że Oli jak wieczorem się nauczyła zasypiać sama, to i w nocy przestała mnie gnębić o cyca, czego i Wam i wszystkim odcycającym życzę :-)

Karola, wielkie gratulacje!!! Teraz to już co wieczór będzie łatwiej, a najpóźniej za kilka dni napiszesz nam, że Szymek zasypia sam bez cyca bez problemu, zobaczysz
U nas to było akurat tak, że Oli jak wieczorem się nauczyła zasypiać sama, to i w nocy przestała mnie gnębić o cyca, czego i Wam i wszystkim odcycającym życzę :-)

karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Karola, suuuuper!!!!!
Madzix, trzymam kciuki za Was. Znam ten bol

Madzix, trzymam kciuki za Was. Znam ten bol

reklama
Podziel się: