• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

jak zasypiają Wasze Maluszki?

Mojej Poli dobrze zrobiła rezygnacja ze spania na spacerach. Na spacerze w wózku spała 30 min. Kilka razy położyłam ją w domu- 1,5h! I nareszcie sen małej się unormował, przy spaniu na spacerach wszystko było jednym wielkim chaosem, który bezskutecznie próbowałam ogarnąć. Ech te dzieciaki, a wcześniej najlepiej jej się spało na spacerku :) Ciężko nadążyć!

reklama
tytanowa moja mala tak samo wczesniej by spala na spaceracha,a ostatnio wogule nie chce,ba nawet gdy jest spoaca to podnosi alarm. Odprowadzam kolezanki syna do szkoly i kiedys jak juz wracaltsmy do domu,to mala mi sie tak rozdarla,ze cala powrotna droge musialam ja niesc na rekach,jak dotarlysmy do domu,to w momencie poszla spac.moze jest zby goraco na dworze i zasnac nie moze

Mnie ratuje chusta i nosidło. Tzn chusta wcześniej, ale się odwidziała, a nosidło (Tula, miękkie ergonomiczne) to był strzał w dziesiątkę. Tak spokojnych spacerów w wózku nie uświadczę :-) Szczerze polecam, mimo upałów moje dziecko zadowolone przytulone do mnie. Może to o to chodzi? Robią się starsze i zaczynają rozumieć, że mama to odrębna osoba i może jej brakować :-pWózek na zakupy :-D, spanie w domu, nosidło na spacer i jest ok.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry