Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dokładnie! Oprócz tego fajnie znaleźć przedszkole, które ma u siebie np. system dla przedszkoli umożliwiający kontakt z nauczycielem, zgłaszanie nieobecności, oceny. Fajna rzecz - wszystko masz w telefonie. Coraz więcej placówek z tego korzysta.Często w internecie można znaleźć opinie o danej placówce, można już na wczesnym etapie dokonać jakiejś weryfikacji, które przedszkola wydają się lepsze![]()
To jest totalna bzdura, że przedszkola z własną kuchnią nie urozmaicają diety dzieciom. Ja czuję pod skórą co się kryje pod tym postem ale myślę, że to niesprawiedliwie może wprowadzać rodziców w błąd.Na wiele rzeczy trzeba zwrócić uwagę wybierając przedszkole. U mnie z racji tego, że mała ma dietę bezglutenową szukałam przedszkola w Warszawie, gdzie będzie można jej zapewnić posiłki dopasowane do jej potrzeb. Odpadały wszystkie przedszkola z własną kuchnią, po nie różnicują diet. W końcu trafiłam do przedszkola, gdzie posiłki dostarcza firma Smakuś. Nie tylko dbają o to by dania były zróżnicowane, smaczne i kolorowe, ale także można u nich zamówić dania z różnymi wyłączeniami. Bardzo sobie chwalę ich posiłki, bo córcia wraca z przedszkola najedzona.