reklama
Moja Coreczka lubi ogladac Teletubisie , Listonosza Pata
i Franklina
Noi Dobrancny Ogrod...a czytac nie czytam zbytnio bo nie lubi sluchac
za dlugo i sie nudzi
Lubi jak jej zmyslam histroie sama
do obrazaka w ksiazce i tez musi byc to tylko jedna historia
jedna kartka

Noi Dobrancny Ogrod...a czytac nie czytam zbytnio bo nie lubi sluchac

nie ważne jaką książkę najbardziej lubi wasza pociecha teraz znajdziecie je wszystkie i to w postaci książkek audio czyli do słuchania po polsku, na stronce: Brak strony o podanym adresie POLECAM
Antylopka
Potrojna mamuska
w tv lubi Noddy-ego, Świnke Peppe, Myszke Aniołka i Misia uszatka.
Książeczki lubi wszystkie i tylko zmienia się ulubiona co kilka dni - obecnie no topie jest Dyzio marzyciel (kładzie się na leniuszka i mówi "citaj, citaj")
Książeczki lubi wszystkie i tylko zmienia się ulubiona co kilka dni - obecnie no topie jest Dyzio marzyciel (kładzie się na leniuszka i mówi "citaj, citaj")
Anna25
wrzesień2006/lipiec2012
od kiedy tv zmieniliśmy i bajki się zmieniły,teraz uwielbia jim jamowskie : igllo gloo,bob budowniczy,strażak sam I spy...
i uwielbia jednąksiążeczke - bracia koala karuzela mysi,zna ją na pamięć i codziennie przed snem chce żeby mu ją przeczytac
i uwielbia jednąksiążeczke - bracia koala karuzela mysi,zna ją na pamięć i codziennie przed snem chce żeby mu ją przeczytac

shilla72
Fanka BB :)
Moje chłopaki w tv uwielbiaja leniuchowo a do czytania wszystkie bajki uwielbiaja gdy im czytam czy to ja czy maz grzecznie leza lub siedza i sluchaja teraz czytamy
sto bajek na dobranoc jan brzechwa
maria konopnicka dzieciom
moje ulubione dobranocki
sto bajek na dobranoc jan brzechwa
maria konopnicka dzieciom
moje ulubione dobranocki
reklama
czesc shilla
a moja lubi ogladac zdecydowanie muminki, po 50 razy jeden odcinek i ciagle jej malo, lubi tez jak jej je czytam ale mam tylko jedna ksiazeczke..:-(
poza tym duzo je jwypozyczam wiec ciagle cos nowego, mysle ze jednak najbardziej lubi bajki o psie Spocie, z odkrywanymi obrazkami.
bo bardziej niz sluchanie opowiesci woli sama nazywac i opowiadac co widzi na obrazku

a moja lubi ogladac zdecydowanie muminki, po 50 razy jeden odcinek i ciagle jej malo, lubi tez jak jej je czytam ale mam tylko jedna ksiazeczke..:-(
poza tym duzo je jwypozyczam wiec ciagle cos nowego, mysle ze jednak najbardziej lubi bajki o psie Spocie, z odkrywanymi obrazkami.
bo bardziej niz sluchanie opowiesci woli sama nazywac i opowiadac co widzi na obrazku
Podziel się: