Miciur-ka
Fanka BB :)
No ja czytałam opinie o wozkach juz ne pamietam jaka to strona była :/.sorry, i właśnie o Tako (szczerze.to jakiś konkretny 1 model że niby źle wyważony w wersji spacerowej i ktoś się wypowiadał że gdyby nie stał blisko wózka i nie złapał dziecka to by polecialo razem z wozkiem brrr) to od razu odrzucilam, a navington cadet mnie zainteresowal bo jest lekki, a ja mam problemy z kręgosłupem, no ale w.nim wyczytalam że budka lata - do przodu i do tylu więc tez chyba odpadnie, jedo fyn podoba mi się ale właśnie że względu na gondole bo duża jest ma 80cm długości wewnatrz więc super! Ale za to spacerowka jakoś mi się nie podoba naprawdę..., ale to ja zaproponuje wam jeszcze inny wózek patrzę na babydesign lupo też ma dużą gondole a mi na tym zależy bo niby dzidzia długa . I przyglądam się też phil&teds classic że względu że mialam.z.tym wózkiem do czynienia i nie jest zły, w razie 2 dziecka dokupuje się siedzonko z tyłu i juz, to jest juz spacerowy ale dokupić.gondole.można do niego http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=679 kurde juz sama nie wiem, zbytnio juz nie mam na co patrzeć to wagowo żeby był lekki to juz dałam na luzz, ale opcjonalnie może kupie uzywany np. Jedo z sama gondolka a potem jakiegoś maclarena , juz metlik mam w głowie ostry a teraz znalazlam coś takiego http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=2286 też duza gondolka, co do niskich wózków to bugaboo ma te gondole doslownie na wysokości kolan massakra! A wózki futurystyczne do mnie coś nie przemawiaja plus ta cena u mnie stokke kosztuje 1000 euro on jest wysoki - na plecy to plusik ale z 2 strony jak spacerowka będzie niżej to takie chodzace dziecko i kumajace juz się samo usadowi do wózka bez pomocy - ale się rozpisalam szokkk
)
Ja mam juz 3 lata Tako Jumper X i nigdy w zyciu mi sie nawet nieprzechylił....zarówno wersja z gondolą, fotelikiem czy też ze spacerówką
Teraz mam zamiar znów go uzywać, bo wciąz wygląda super, jest łatwy w prowadzeniu i wydaje mi się, że wygodny dla dziecka.... Zupełnie nie wiem skąd opinia, że jest źle wyważony?? Może jakiś felerny egzemplarz???