• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Jaka bryka dla naszego smyka ^^

reklama
No cena mnie powaliła, bo nowy kosztuje w takim zestawie pomiędzy 2600 a 3000 nawet, a jeszcze mi gość w komisie powiedział, że jak za 2 lata go do niego przyniosę w podobnym stanie, to mi za niego jakieś 450-500zł będzie w stanie dać, bo one trzymają cenę od kilku lat. Więc dziś mi się micha cieszy, jak nie wiem, bo możliwe, że sumarycznie mnie będzie kosztował jakieś 300zł, jeśli go później za taką cenę sprzedam.

A najbardziej się cieszę, że mi tu przed nosem stoi i już mogę wykasować z ulubionych wszystkie strony o wózkach, linki do allegro itp. :-D

W realu jest ciut jaśniejszy niż na fotkach, taka żywa zieleń. Materiał jest lekko połyskliwy, więc ładnie wygląda w słońcu.

Żeby uczcić zakup, kupiłam wielkie pudełko lodów!! :D

Agata, bardzo fajny i cena super..:-) Ja po wielu zmianach decyzji zdecyduję sięalbo na jedo alu, albo na tako city move, jest rewelacyjny i na dIeń dzisiejszy to mój faworyt.. city-move-kolor_01.jpg

Załączniki

• city-move-kolor_01.jpg
    city-move-kolor_01.jpg
    25 KB · Wyświetleń: 56
reklama
No to super, że lekki.
Ja na szczęście mam windę, ale Quinny ogólnie jest bardzo lekki moim zdaniem. No ale doliczając wagę dziecka, jakieś zakupy, torbę z bambetlami, to się jednak trochę robi;) więc ave winda! :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry