• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Jaka bryka dla naszego smyka ^^

reklama
Ja sie nim w nim zakochalam ^^ ale muszę dokładnie obejrzeć w realu bo boje sie ze gondola będzie za mała jak na mój gust..
No i troche sie napalilam na te oldschoolowe wózki typu Roan Marita presige, albo jedo bartatina elegance memo granatowy, lub granatowo bialy na białych 14" kołach ^^

pytanie za 100pkt jeszcze raz... Potrzebuje rzetelnej opinii na temat kół piankowych i pompowanych.. Bo mam takie dziwne wrażenie ze Roan Marita ma 14" białe ale tylko piankowe i w sumie nie wiem czy to rzeczywiście przekreśla cały wózek...a niechce pytać sprzedawców bo nie ufam ich obiekrywńosci :P

Iza też musze xrun obejrzec w realu. Mnie znowu martwią opinie w necie, że słaba amortyzacja:/ ja bym chciała nim po polu pojechać na mazurach np.

IzaV Co do kół to ja mam Po dwójce dzieci właśnie z piankowymi ABC design chyba rodeo. I w mieście mi pasował bardzo. Skrętny, łatwo się prowadził a te koła nie telepały na chodnikach za bardzo. Składał się łatwo i mało miejsca zajmował. Ale teraz potrzebuje także czegoś co się nada na bezdroża i wtedy już tylko koła pompowane. Także naprawdę nie jest tak że piankowe przekreślają wózek.

Ja zdecydowanie polecam pompowane i najlepiej skrętne z przodu. Piankowe na naszym osiedlu się absolutnie nie sprawdzały, chodziłam na spacery z koleżanką która miała wózek z piankowymi kołami i spacery to była masakra, szybko się pozbyła. Piankowe się sprawdzą na równych terenach, u nas sporo krawężników i krzywych chodników.
X-landery mi się ogólnie bardzo podobają, ale gdzieś wózki z jednym kołem z przodu źle mi się kojarzą. To głupie, no ale już tak mam
Wczoraj prowadziłam wózek mojej siostryWózek X-lander XA - Klasyczny wózek dziecięcy - Wózki i akcesoria X-lander po ogródkach działkowych (teren bardzo wyboisty) super się prowadziło. Dobra amortyzacja.
Iza zadzwon do producenta i zapytaj o te koła, to w ogóle jak większość firm wózkowych producent częstochowski, tu produkują x-landera, coneco, tako, babydesing itd
Ja raczej nie będę kupować mam bardzo wygodny wózek, chociaż w tym x-landerze to się "zakochałam":-)

Dzisiaj bylismy obejrzec wozeczek Tako Laret i pani w sklepie polecila nam
Bebetto Luca ...fajny wozeczek i na 99 % wlasnie Luce kupimy :))
Laret przy nim jest wielki i topony,poza tym Luca jest lzejsza dodatkowo o dziwo tansza :)) i do niego dokupimy fotelik maxi cosi city

Masz racjetez to wyczytalam...chociaz w sklepie mowila ze sie rozklada...ale wydaje mi sie ze jak oparcie bedzie lekko podniesione to i tak dziecko spokojnie sie przespi

Ja dziś chwilkę się w sklepie bawiłam x-landerem x run w wersji ze spacerowka. Wydaje się że powinien sobie dobrze radzić w terenie. Mi zupełnie nie przeszkadza jak się spacerowka nie rozklada na plasko bo zwykle wychodze z obudzonym dzieckiem na spacer poza tym takie podparce pupki jest zdrowe dla kregoslupa.

Tez widzialam dziś xlandera ale niestety gondola mi zupelnie nie pasi :/
na 99% zamówie jedo bartatina alu plus elegance memo; czarny stelaz na 14" kołach kolor 300 :))))

wszedzie na mieście widziałam jedo fyn, wręcz mnie prześladuje hehe tak samo xlander hehe ale cóż, ja jestem "inna" i będę miała wózek troche oldschoolowy na skórzanych paskach :P boja sie nim jednym palcem i moze nie ma skretnych kół ale jest poprostu śliczny i zupelnie pasuje do nas :) teraz szukam tylko najlepszej ceny bo w sklepach mogę go zamowic a wahania cen są olbrzymie!!! Od 1700-2100zl za ten sam wózek i dodatki lol a na Allegro 1300zl szok!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry