• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Jaka bryka dla naszego smyka ^^

Maghdalena naprawdę piankowe koła nie są złe jeśli ktoś mieszka w mieście i nie codziennie spaceruję po kocich łbach:) Także wózek każdy musi wybrać taki jakie ma oczekiwania i warunki.
Swoją drogą ja też was podziwiam za zaangażowanie i to, że zwracacie uwagę na takie szczegóły. Super wiedzieć, że są takie mamy:-)

reklama
All me napisz proszę czym się kierowałaś wybierając akurat te dwa wózki do porównania. Mnie w sklepie polecali Bebetto Solaris - ma podobno dość sporą gondolę. Wizualnie oba wózki mi się podobają, chcociaż akurat ten kolor Tako nie przypadł mi do gustu.

Jeśli chodzi o koła pompowane to np. moja szwagierka twierdzi, że wolała zwykłe takie jakie miała w Mutsy Evo bo bała się, że jak złapie gume na spacerze to nie dojedzie do domu...

Fibi, gumę nie tak łatwo złapać:-) Co do piankowych kół, to ja dwoje dzieci w wózkach z piankowymi kołami woziłam..po mieście, po lesie i po łąkach.. mam wrażenie że więcej zależy od amortyzacji niż samych kół.. Wózek z piankowymi kołami jest lżejszy i napewno gumy nie złapi... Moim zdaniem czy piankowe, czy pompowane ma swoje wady i zalety, a moje piankowe sprawdzały się też super...

byliśmy dzisiaj oglądać wózeczki i ajjj napaliłam się na coletto marco polo+ maxi cosi citi, no mówie wam boski jest :-) waham się między dwoma kolorami i go zamówimy w przyszłym tyg :-)
jest taki fajny drobniutki, stelaż boski!!! po złożeniu zmieściłby się chyba do najmniejszego bagażnika!! a nawet ja umiałam go zlożyc w dosłownie sama w 2 sekundy, założenie i wyciągnięcie gondoli, spacerówki czy fotelika to też sekunda i jaki ma bajer haaa patrzcie Coletto

Zaczarowana powiem Ci, że bardzo funkcjonalne, bo jak wieje czy świeci słoneczko to nie trzeba przepinać całej gondolki tylko jeden ruch ręką i już masz zmienione :) pojechałam z nastawieniem oglądania tego jedo fyn, ale mężowi jakoś nie podpasował, ale za to wyczaił tego :) i za ok 1850 zł mamy cały zestawik z fotelikiem maxi cosi

reklama
Miał być dziś rekonesans (pierwszy!!!), a wróciliśmy lżejsi o 1599zł, a ciężsi o Baby Design Lupo z fotelikiem Maxi Cosi Cabrio i adapterami do niego :)

Mięciutki, fajnie działają amortyzatory, gondolka spora, spacerówka fajna, prosty w obsłudze. Wszystko nam się podobało :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry