Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Maghdalena ja tez o tym wozku czasami misle, jaki kolorek zakupiliscie? bo mi sie podoba ten:
Zobacz załącznik 554980
Loleczka - widać, że chcesz go więc się nie wahaj!![]()
no coś w tym jest...Nowego nie chcę...nie opłaca mi się... wolę kupić coś innego a mam zamiar jeszcze się w chustę zaopatrzyć a to tez trochę kosztuje jednak...Loleczka - mi się ten pierwszy bardziej podoba, ten drugi za bardzo dziewczęcyI te X-landery są chyba porządne, tego drugiego nie znam. I moim zdaniem kup nowy, tak dla przyjemności
Ile ja bym dała, żeby mi mąż pozwolił kupić sobie nowy wózek
![]()
Bo to ja jestem w domku "zdrowym rozsądkiem";-)Nowego nie chcę...nie opłaca mi się... wolę kupić coś innego a mam zamiar jeszcze się w chustę zaopatrzyć a to tez trochę kosztuje jednak...
Bo to ja jestem w domku "zdrowym rozsądkiem";-)

Nie chodziło mi, że nowy - nieużywany, tylko że skoro masz możliwość to wymień sobie wózek na któryś z tych, które Ci się podobają
:-)