• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Jaka bryka dla naszego smyka ^^

reklama
Loleczka - mi się ten pierwszy bardziej podoba, ten drugi za bardzo dziewczęcy :-D I te X-landery są chyba porządne, tego drugiego nie znam. I moim zdaniem kup nowy, tak dla przyjemności :-D Ile ja bym dała, żeby mi mąż pozwolił kupić sobie nowy wózek :-D

Maghdalena ja tez o tym wozku czasami misle, jaki kolorek zakupiliscie? bo mi sie podoba ten:
Zobacz załącznik 554980

My kupiliśmy taki niebieski jak na zdjęciu, które wrzuciłam wcześniej. Tego fioletowego nie widziałam, ale pani w sklepie mówiła, że bardzo ładny jest i że się podoba mniej więcej tak samo jak niebieski. Ala na zdjęciach jest dość ciemny, więc zdecydowałam się na niebieski :)

Loleczka, faktycznie ten drugi taki bardzo wzorzysty, ale w sumie oba fajne. Jak mąż się zgadza, to szalej :-)
Domi, a ty swojego nie możesz sprzedać i kupić inny używany?:-)

Ostatnia edycja:
Loleczka - widać, że chcesz go więc się nie wahaj! :rofl2:
:laugh2:no coś w tym jest...

Loleczka - mi się ten pierwszy bardziej podoba, ten drugi za bardzo dziewczęcy :-D I te X-landery są chyba porządne, tego drugiego nie znam. I moim zdaniem kup nowy, tak dla przyjemności :-D Ile ja bym dała, żeby mi mąż pozwolił kupić sobie nowy wózek :-D
Nowego nie chcę...nie opłaca mi się... wolę kupić coś innego a mam zamiar jeszcze się w chustę zaopatrzyć a to tez trochę kosztuje jednak...:sorry: Bo to ja jestem w domku "zdrowym rozsądkiem";-)

:laugh2: Nowego nie chcę...nie opłaca mi się... wolę kupić coś innego a mam zamiar jeszcze się w chustę zaopatrzyć a to tez trochę kosztuje jednak...:sorry: Bo to ja jestem w domku "zdrowym rozsądkiem";-)

Źle się wyraziłam :sorry::-D Nie chodziło mi, że nowy - nieużywany, tylko że skoro masz możliwość to wymień sobie wózek na któryś z tych, które Ci się podobają :tak::-)

znalazlam x-landera 3w1 na Tablicy.pl i sie zastanawiam nad nim

77972141_1_644x461_x-lander-wozek-3w1-torun.jpg

Załączniki

• 77972141_1_644x461_x-lander-wozek-3w1-torun.jpg
    77972141_1_644x461_x-lander-wozek-3w1-torun.jpg
    18,3 KB · Wyświetleń: 112
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry