reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

jaka butelka przy karmieniu mieszanym?

Moi zdaniem butelki Avent są najlepsze, mała dziurka wiec dziecko bedzie pomalutku sobie pić !!!Ja uzywam własnie takiej , i jest super :)

reklama
ja mam tomi tipp i moj sie od cyca odzwyczail jak tylko dwa razy dostal butle kiedy jechalam na egzamin.... juz cyc jest beee bo z butli latwiej sie pije... :/ narazie odciagam daje swoj pokarm i dodatkowo bebilon bo mojego mam za malo...

Moja mała nie zaakceptowała żadnej z LOVI,Aventu,TT :dry: Mam teraz Medeli model calma- z niej nic nie poleci dopóki dziecko nie popracuje językiem tak jak na piersi. Jutro testuje ;-) Smoczki Aventu pasują do butelek Lovi ;-)

medela calma... wydaje się neizła bo mały cyckiem gardzi tylko jak jest bardzo głodny(problemy z ilością pokarmu:(.a tak ssie mimo dokarmianai butlą trzy razy dziennie

mój młody krztusił się przy avencie bo za szybko leciało a z lovi musi sie bardziej napracować i smoczek bardziej przypomina pierś, więc ja zdecydowanie polecam lovi, co do medeli to słyszałam od doradcy laktacyjnego, ze butelkka calma niezbyt podoba się dzieciom nie wszystkie umieją sobie z nią poradzić

Baby to prawda ,ze medela calma jest trudna. w szpitalu mały nie radził sobie z nią więc dostał avent.a w domu nauczył się z medeli.teraz już przeszłam na avent.ale z 5miesięcy medela calma:) radził sobie.

reklama
Do góry