reklama

Jaka chusta na początek?

reklama
Ja mam chustę Little Frog kolor akwamaryn. To moja pierwsza chusta, myślę że jest ona bardzo dobrą alternatywą dla innych chust. Mimo mojego niedoświadczenia w tej materii udało mi się juz za drugim podejsciem zamotać synka w kieszonkę. Pierwszy raz był na lalce córeczki :-) Naprawdę mogę polecić tą chustę początkującycm, nie jest sztywna, łatwo sie dociągia i ma ładne wzory, środek chusty zaznaczony dwoma malutkimi żabkami co ułatwia sprawę przy wiązaniu. :tak:

Kobietki bardzo proszę o pomoc.
Jestem niedoświadczona totalnie jeśli chodzi o chustowanie dlatego chciałabym na początek chustę elastyczną, mam na oku 3 firmy LennyLamb, Nati i Moby Wrap, moja Córeczka raczej będzie większym dzieckiem ok 4kg i zastanawiam się, z której firmy chusta byłaby najlepsza. Pomocy proszę

Co do Lennylamb to nie mam pojęcia. Przy pierwszej córze miałam pożyczoną Moby i zdawała egzamin - nosiło się bardzo dobrze, z tym że była gruba i właściwie przestałam jej używać jak przyszły letnie upały. Teraz kupiłam Nati i wydaje mi się być znacznie cieńsza niż Moby, mam nadzieję, że będzie się sprawowała równie dobrze.

PS. Oczywiście cały czas piszę o chustach elastycznych.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry