• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

jaka spacerówka dla dziecka?

Witajcie mamusie, przyszedł czas na kupno nowej bryki dla synka, poradzcie jaka spacerówkę wybrać, jakie firmy brac pod uwagę, jak cenowo zapłaciłyscie i na co przede wszytskim zwrócic uwagę? miałam przeboje z gondolą dlatego teraz nie chce zaliczyc wtody ze spacerówka ;-) pomóżcie plissss

reklama
Ja polecam baby jogger gt, super spacerówka. Ma wygodne duże siedzisko, można rozłożyć na płasko jak dziecko zaśnie. Budka wózka jest bardzo obszerna i ma filtr przeciwsłoneczny. Kosz pomieści duże zakupy, folię przecideszczową i jeszcze dużo innych rzeczy. A i jeszczr składa się jedną reką i zajmuje mało miejsca w bagażniku.

Witajcie mamusie, przyszedł czas na kupno nowej bryki dla synka, poradzcie jaka spacerówkę wybrać, jakie firmy brac pod uwagę, jak cenowo zapłaciłyscie i na co przede wszytskim zwrócic uwagę? miałam przeboje z gondolą dlatego teraz nie chce zaliczyc wtody ze spacerówka ;-) pomóżcie plissss
Ja polecam espiro Sonic. Kupiliśmy na kołach piankowych, są również na pomowanych. Co prawda córka jeszcze w nim nie jeździ ale podpatrzyłam u znajomych i jestem bardzo zadowolona. Jest sprytny, śliczny design, obszerna budka z dodatkowym daszkiem przeciwsłonecznym, wykonana z tkanin z filtrem UV,
Fajny hamulec znajdujący się przy rączce, świetny sposób składania itd najlepiej zobaczyć sobie i poczytać i nim. Cena z piankowymi kołami to około 800 zł z pompowanymi 1000 zł. Wart swojej ceny. W sklepie obejrzeliśmy wszystkie które były dostępne bardzo ale to bardzo dokładnie. Można powiedzieć że rozłożyliśmy go na części pierwsze porównując z innymi i z czystym sercem przyznam że w tej półce cenowej jest najlepszy :-) a nawet droższe się do niego kryły. Pozdrawiam :-)

Ja również polecam serdecznie Espiro Sonic, mój synek go uwielbia ja równiez. Mamy na piankowych kołach zapłaciliśmy 900zł. Duże wygodne siedzisko,tkanina z filtrem UV, no i bardzooo wygodny hamulec przy rączce i duży kosz który wiele pomieści. No i oczywiście wózek super się prezentuje :) Bardzo polecam :)

Ja polecam espiro Sonic. Kupiliśmy na kołach piankowych, są również na pomowanych. Co prawda córka jeszcze w nim nie jeździ ale podpatrzyłam u znajomych i jestem bardzo zadowolona. Jest sprytny, śliczny design, obszerna budka z dodatkowym daszkiem przeciwsłonecznym, wykonana z tkanin z filtrem UV,
Fajny hamulec znajdujący się przy rączce, świetny sposób składania itd najlepiej zobaczyć sobie i poczytać i nim. Cena z piankowymi kołami to około 800 zł z pompowanymi 1000 zł. Wart swojej ceny. W sklepie obejrzeliśmy wszystkie które były dostępne bardzo ale to bardzo dokładnie. Można powiedzieć że rozłożyliśmy go na części pierwsze porównując z innymi i z czystym sercem przyznam że w tej półce cenowej jest najlepszy :-) a nawet droższe się do niego kryły. Pozdrawiam :-)
a mają jakieś potwierdzenia tych filtrów uv? bo nawet nie pomyslalam o tym wczesniej

Ja również polecam serdecznie Espiro Sonic, mój synek go uwielbia ja równiez. Mamy na piankowych kołach zapłaciliśmy 900zł. Duże wygodne siedzisko,tkanina z filtrem UV, no i bardzooo wygodny hamulec przy rączce i duży kosz który wiele pomieści. No i oczywiście wózek super się prezentuje :) Bardzo polecam :)
a ma regulowane koła do jazdy na wprosti i takie obracane? możesz podesłać zdjęcie jak to wygląda na zywo?

mam eos carmello, wózek- bajka ;-) polecam. Jeździ się nim tak dalikatnie, płynie po każdym chodniku i ścieżce, ma ogromniasty kosz na zakupy, regulowana ogromną budę na każdą podogdę. Jedyny minus jka dla mnie brak torby i foli przeciwdeszczowej, ale dokupiłam z innego modelu i mi doszyli. Lubimy "ekstremalne" wycieczki i bez problemu idzie go doczyscic z każdego zabrudzenia, można rozłozyc wózek na płasko, upchać spiworek i dziecko nadal ma duzo miejsca, duża buda jest śwtitena na wietrzne pogody, jestem nim zachwycona i polecam, a koszt też nie jest duży jak za nówkę sztuke...dałam cos miedzy 500 a 600 zł ;-)polecam

reklama
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry