kakakarolina
Fanka BB :)
Younglady mieścił się nam na styk po odczepieniu kół. Mieliśmy megankę (bo do mojego clio to nawet gondola sama nie weszła a teraz pięknie się parasolka mieści
) i ten Twój drugie argument to strzał w dziesiątkę.
Żeby się łatwo w całości składał x-lander tego nie ma. Przypomniałam sobie za to co jeszcze ma durnego. System opuszczania i podnoszenia oparcia na takich paskach bezsensownych. Trzeba się sporo nagimnastykować i nigdy nie osiągniesz kąta chociażby 95 stopni zawsze to dziecko jest takie półleżące - bez sensu. Poszukaj jeszcze innego wózka szczerze Ci radzę
Żeby się łatwo w całości składał x-lander tego nie ma. Przypomniałam sobie za to co jeszcze ma durnego. System opuszczania i podnoszenia oparcia na takich paskach bezsensownych. Trzeba się sporo nagimnastykować i nigdy nie osiągniesz kąta chociażby 95 stopni zawsze to dziecko jest takie półleżące - bez sensu. Poszukaj jeszcze innego wózka szczerze Ci radzę

i Inglesiny trip też nie zobaczę, a chciałam sprawdzić jak mała będzie siedziała. Może wie ktoś czy we Włocławku można gdzieś dostać trip??
. Gdzie jeszcze można kupić przez Internet tak żeby można było zwrócić w razie czego??
, czy siedzisko jest w miarę głębokie żeby mała mi nie zjeżdżała do przodu (w niektórych spacerówkach podobno tak bywa), czy jest łatwy dostęp do kosza? Do jakiego wieku mogę powozić córę? Chciałabym żeby posłużyła jak najdłużej (mała ma 16 miesięcy i waży trochę ponad 12kg), jaka kolorystyka najlepsza? podobają mi się czarne ale nie wiem czy w miarę użytkowania materiał nie zrobi się brzydki, ewentualnie jeszcze czerwona może być. Czy na podnóżku jest jakaś folia żeby bucikami dziecko nie pobrudziło?