• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Jaka spacerówka parasolka?

ja również nie wiem, ale interesuję się tymi wozkami, poniewaz mam elea 3w1 niedlugo przesiadziemy sie do spacerowki i jestem z tego wozka bardzo zadowolona dlatego znow bede rozwazac maxi cosi jesli chodzi o parasolke

reklama
recznie raczej mozna prac ale nie ryzykowala bym z wsadzaniem do pralki,szkoda by bylo zniczczyc, chociaz materialy z ktorych robione sa wozki maxi cosi sa na prawde solidnie

Ostatnia edycja:
rozumiem, mila nawet chyba fajniejsza niż noa, choć to kwestia gustu, w parasolkach chodzi o to przede wszystkim, zeby malo wazyly, po to sie do nich przesiada w gruncie rzeczy

fakt jak dziecko juz wazy ponad 10 kg to moze ciezko byc, chociaz ja nie narzekam swojego starszego wozilam praktycznie do 2 lat w kubelku dopiero pozniej do parasooki sie przesiedlismy i to tylko jak po galerii czy po miescie trzeba bylo pochodzic, bo u nas po okolicy to tylko mura da sie normalnie jezdzic, bo straszne dziury i piaszczyste uliczki...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry