reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Jaki fotelik nastepny po nosidle

Jak Twoje dziecko dorośnie to wtedy daj znać czy 12 h w takiej pozycji jest ok. Ludzie mogą wrzucać cokolwiek. Nie zawsze jest to zgodne z prawdą. Nie znam nikogo kto 6-7 letnie dziecko wozi w ten sposób. Zwłaszcza, że starszak może się buntować przed takim przewożeniem.
A ja znam wiele takich 6latkow 😅 Lepiej miec podkurczone nogi niz zlamany kregoslup.

reklama
A ja znam wiele takich 6latkow 😅 Lepiej miec podkurczone nogi niz zlamany kregoslup.
A kto mówi o złamanym kręgosłupie? Sugerujesz, że każdy inny fotelik nie spełnia swoich funkcji i gdy nie wozisz w ten sposób dziecka to już po kręgosłupie? Trochę dziwne myślenie. Ty znasz wiele takich dzieci i ok, niech Ci będzie. Ja nie znam żadnego. W szkole u mojej córki czy u znajomych nikt tak nie wozi dziecka. Wręcz przeciwnie. Wożone są już na podkładkach.

A kto mówi o złamanym kręgosłupie? Sugerujesz, że każdy inny fotelik nie spełnia swoich funkcji i gdy nie wozisz w ten sposób dziecka to już po kręgosłupie? Trochę dziwne myślenie. Ty znasz wiele takich dzieci i ok, niech Ci będzie. Ja nie znam żadnego. W szkole u mojej córki czy u znajomych nikt tak nie wozi dziecka. Wręcz przeciwnie. Wożone są już na podkładkach.
7latki na podkladkach? 😳 Widze, ze sie nie zrozumiemy.

7latki na podkladkach? 😳 Widze, ze sie nie zrozumiemy.

Akurat tu bym nie przesadzała. Bo ja w 8 gwiazdek kiedyś dostałam taka poradę bo wozić właśnie 7-8 latka na podkładce. I od tego czasu polecenie tego sklepu nie przejdzie mi przez gardło (palce) 🙈

Nie mam potrzeby sluchania kolejny raz, ze ludzie na pewno sie myla, wrzucają zdjęcia na pokaz i pisza niezgodnie z prawdą 🤷‍♀️
Tak, ja wiem, że Ty jesteś we wszystkim najmądrzejsza. Twoje wypowiedzi non stop są nacechowane negatywnie. Wszystko to co ktoś inny robi jest złe. Musisz mieć naprawdę ciężkie życie, bo zero w Tobie radości i zawsze chcesz komuś "dosrać". Nie musisz już nic odpowiadać o "Pani wszechwiedząca".

reklama
Akurat tu bym nie przesadzała. Bo ja w 8 gwiazdek kiedyś dostałam taka poradę bo wozić właśnie 7-8 latka na podkładce. I od tego czasu polecenie tego sklepu nie przejdzie mi przez gardło (palce) 🙈
Nam kiedyś pan z 8* proponował fotelik, który dopiero co wchodził na rynek. Był jeszcze bez testów ADAC. Jako główną zaletę podawał to, że jest lekki. Więc koniec końców i tak kupiliśmy gdzie indziej. Nie rozumiem fenomenu tego sklepu. Wszędzie mogą trafić się patałachy, które nie znają się na rzeczy.

Do góry