• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Jaki kosmetyk dla suchej skóry noworodka??

Jeżeli chodzi o dermokosmetyki,to jak najbardziej i również uważam,że warto z nimi spróbować,na pewno nie będą podrażniać skóry naszego dziecka a to już duży plus. Pozostaje jedynie pytanie o ich cenę,więc czekamy na szczegóły:)

reklama
Suchą skórę najlepiej natłuścić i nawilżyć jakimiś kosmetykami np eloderm ma dobre produkty. Syn stosował emulsje do kąpieli i żel do mycia pomogły oczyściły i nawilżyły skórę. Po kilku razach skóra jest gładka i przyjemna w dotyku bez podrażnień. Tylko trzeba regularnie stosować przez jakiś czas.

A znacie Eloderm? To są kosmetyki z emolientami, delikatne i bezpiecznie już od pierwszego dnia życia. U nas okazały się najlepsze.

29ks28i.jpg

reklama
Ja też wiecznie mam problemy z odparzeniami bo nasza mała cały czas choruje i wiecznie ma jakieś leki co zmienia jej odczyn moczu i prowadzi do podrażnień. Ostatnio stosuję Allerco krem i mogę śmiało stwierdzić iż jest o bardzo dobry produkt podrażnienia jak na razie znikły a i cena kremu #Allerco nie jest wygórowana.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry