oj tak eloderm ten krem jest genialny, ale warto zaznaczyć że krem aktywny jest zalecany do małych powierzchni ciała jak twarz bądź zgięcia, łokcie kolanka najbardziej narażone na wysuszenie. My jeszcze stosujemy do dupci naszej niuni i rzeczywiście wreszcie brak jakichkolwiek zaczerwienień, które niestety pojawiały się przy naszym dwa razy droższym kremie(nie chce robić antyreklamy dlatego nie podam nazwy). Nie miałam okazji by użyć zwykłego kremu mamy jeszze balsam smarujemy raz dziennie po kąpieli. Jak ten zwykły krem też taki fajny ??
ma suchutka skóre że aż mu schodzi miejscami,boję się czekać i chyba trzeba się wybrać do lekarza ale nie chętnie tam ide bo co dzwonie z pytaniem(to moje pierwsze dzidzi i wiadomo człowiek się martwi czasami rzeczami błachymi ale nie wiemy czy są one bez znaczenia czy nie!)to daje mi do zrozumienia że znów wymyślam.Podobnie było z pytaniem o wizyte z maluchem jak inny lekarz powiedział mi że w 3 tygodniu powinien być maluch zważony czy przybywa na wadze,stwierdził że jeśli się nic nie dzieje innego to mam siedzieć w domu
,sama już głupieje...