Patka2207
Fanka BB :)
No na NFZ . TSH mi dawał rodziny z wielką łaską, jakie mam podstawy żeby robić.. dla tego myślałam, że gin też może skierowaćAle to myślisz o badaniach na NFZ? Na pewno na hormony tarczycy może dać skierowanie lekarz POZ.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No na NFZ . TSH mi dawał rodziny z wielką łaską, jakie mam podstawy żeby robić.. dla tego myślałam, że gin też może skierowaćAle to myślisz o badaniach na NFZ? Na pewno na hormony tarczycy może dać skierowanie lekarz POZ.
Ginekolog też może wypisać, ale tak samo może nie chcieć dać skierowania, bo nie ma czegoś takiego jak przysługujące badania przed ciążą. Dopiero w ciąży powinien dać na TSH.No na NFZ . TSH mi dawał rodziny z wielką łaską, jakie mam podstawy żeby robić.. dla tego myślałam, że gin też może skierować
Dziękuję za informację , dopiero zaczęliśmy się starać a tu cp więc jestem zielona trochę. Widzisz a wcześniejsza moja ginekolog powiedziała mi, że mam sobie co roku powtarzać TSH przed staraniami ale skierowania nie wypisała .Ginekolog też może wypisać, ale tak samo może nie chcieć dać skierowania, bo nie ma czegoś takiego jak przysługujące badania przed ciążą. Dopiero w ciąży powinien dać na TSH.
Brałaś lub bierzesz ten folian ? Jak tak to, jakieś inne witaminy do tego zażywałaś?Polecam „Naturell folian” - rzeczywiście jest to folian (L-metylofolian wapnia) a nie syntetyk
Przy staraniach o ciąże brałam dokładnie ten + omegę dha + witaminę D3. Polecam też profil Moniki Kubasik na instagramie - bardzo dużo dla siebie stamtąd wyciągnęłamBrałaś lub bierzesz ten folian ? Jak tak to, jakieś inne witaminy do tego zażywałaś?
A z jakiej firmy brałaś DHA?Przy staraniach o ciąże brałam dokładnie ten + omegę dha + witaminę D3. Polecam też profil Moniki Kubasik na instagramie - bardzo dużo dla siebie stamtąd wyciągnęłam![]()
OmegaME z HealthlabsA z jakiej firmy brałaś DHA?![]()
Dzięki za infoOmegaME z Healthlabs![]()