Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
witam. Poradzcie jaki monitor oddechu jest dobry?
na allegro sa 3 do wyboru:
nanny
angelcare
babbysense
ktory polecacie? Albo ktorego nie polecacie?
pozdrawiam.
Marzena: nie umiem Ci powiedzieć, który z nich bedzie lepszy. my mamy angelcare, model bez niani. jak na razie sprawuje się bez zarzutu i mam nadzieję, że nas nigdy nie zawiedzie. baterię wymieniam raz na 3 miesiące.
Ja też mam Angelcare z nianią - polecam. Kilka razy włączył mi się już alarm - gdy mała usnęła bardzo głęboko i miała bezdech. Od razu byłam na nogach i nią poruszałam, żeby wzięła oddech. Super wynalazek.
Też mam angelcare, ale tak właściwie to nie wiem po co go kupowałam bo Nelka śpi wszędzie tylko nie w swojej kołysce . Jest bardzo towarzyska wiec wszędzie ją ze sobą nosze, posypia w leżaczku, na kanapie, w moim łózku etc. Narazie monitor włączał się tylko wtedy gdy zapominałam go wyłączyć jak ją wyjmowałam ze wspomnianej kołyski po krótkiej drzemce.
po przeczytaniu waszych postow zakupilam na alegro uzywany algelcare; cena 202,50; nowy kosztuje ponad 350 wiec zaoszczedzone 150 zeta postanowilam zainwestowac w lezaczko bujaczek hustawke z fishera
Witam. Na allegro znalazłam monitor oddechu Angelcare100. Czy ktoś miał jakieś doświadczenie z tym konkretnym modelem, jeżeli tak, to jakie odczucia. Czy się sprawdził?