Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jestem w pierwszej ciąży, więc nie jestem jeszcze dobrze zorientowana, więc wolę się lepiej dopytaćDo tej pory podmywałam się mydłem (wiem, że nie powinnam), ale mój lekarz powiedział mi, żebym teraz zaczęła używać produktów aptecznych, które są na 100% pewne dla przyszłych mam. Polecił mi Plivafem F, nie jest tani, ale czytałam sporo pozytywnych recenzji na jego temat. Czy wy w czasie ciąży ( i później połogu) stosowałyście specjalne preparaty, uzywałyście tego Plivafemu?? Macie może jakieś inne wzkazówki co do higieny w ciąży??
Katarina ja też często miałam nawracające infekcje - nawet przez pierwsze chyba 3-4 miesiące ciąży. Zaczęłam używać płynu ginekologicznego Lactacyd Femina (emulsja była dla mnie za słaba) i anionowych wkładek higienicznych i od tamtej pory mam spokój.
Mi w szpitalu każdy ginekolog odradzał jakiekolwiek płyny...lekarz, który zaszywał cięcie wręcz nakazał mi przemywanie szarym mydłem...