K
kasiula matula
Gość
ja mam zamiar i bardzo bym chciała wytrzymać conajmniej do końca lutego
potem niech sie juz dzieje co chce poddam sie bez walki he hee
potem niech sie juz dzieje co chce poddam sie bez walki he hee
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kaska , czy napewno przemyslalas ze chcesz pelna narkoze???NIe chce sie(bron Boze) mieszac w Twoich decyzjach,ale jabym sie nie zgodzila na pelna.Pomijajac fakty,ze ogolna narkoza to najbardziejnniebespieczniejsza dla malucha( tak czytalam gdzies).to w dodatku nie bedziesz przytomna i nie bedziesz i Twoje dziecko nie bedzie moglo skorzystac z tego najcenniejszego pokarmy,jaki jest siara.Przepraszam,mam nadzieje ze sie nie obrazisz i nie pomyslisz ze probuje naklaniac Cie na zmiane decyzji.kaśka76 pisze:a ja po długich przemyśleniach zdecydowałam się na pełną narkozę przy cc. w poniedziałek bedę uzgadniać szczegóły z lekarzem. mam nadzieję, że już bez problemów dotrwam do początków marca.