reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Jaki prezent dla 10 latka?

Fajną opcją są też modne ostatnio pokoje zagadek!
Można wejść do środka całą rodziną i spróbować się z niego wydostać. Dużo frajdy i dla dzieci i dla rodziców.
I jeszcze razem możemy spędzić trochę czasu ;)

reklama
mogę się podzielić trochę niestandardowy pomysłem - ja zapisałem syna na perkusję do Artyzu, młody juz od jakiegoś czasu marudził, ze chciał zeby mu kupić do domu perke, wiec zeby sprawdzić, czy w ogóle jest sens zapisalismy go na lekcję próbną, powalił troche w gary, spodobało się i teraz wożę go raz w tygodniu zeby się "pobawił" ale i przy okazji zaczął uczyć :)

Troche powyżej 100 jeśli lubi programowania - gra Scootie Go. Mega fajna sprawa. Dyzo zależy czym się interesuje - u nas hitem tez od paru miesięcy jest kostka rubika. Syn dostał zestaw na 9te urodziny (zestaw 2x2, 3x3 i brelok 3x3 - koszt ok 100zł) I cały dom układa nie wiem kto się bardziej wkręcił ;)

No i sprawdzone są również klocki lego:

matfel.pl/pol_m_Zabawki_Klocki_Lego-2084.html

W Matfel znajdziesz serie w każdej grupie cenowej ;)
;)

Ostatnia edycja:
Do góry