reklama
Ja Wam cos powiem, zabawki sa fajne ale niestety tylko na chwile... Oczywiscie, ze trzeba je kupowac bo rozwijaja dzieci.
Ale fajnie jest tez poza zabawka dac dziecku cos niepowtarzalnego, indywidualnego, tylko dla tego dziecka.
Cos co zostanie na pamiatke na dluzej.
Dlatego swietnym pomyslem jest bizuteria dziecieca imienna, ale nie taka ktora przez dlugie lata bedzie lezala w pudeleczku. Mozna dac dziewczynce cos czym bedzie sie zachwycac przez kilka lat, tzn. bizuterie z kolorowych kolarikow z jej wlasnym imieniem.
Naszyjnik imienny dla dziecka Prezent z imieniem (1592241040) - Aukcje internetowe Allegro
Ale fajnie jest tez poza zabawka dac dziecku cos niepowtarzalnego, indywidualnego, tylko dla tego dziecka.
Cos co zostanie na pamiatke na dluzej.
Dlatego swietnym pomyslem jest bizuteria dziecieca imienna, ale nie taka ktora przez dlugie lata bedzie lezala w pudeleczku. Mozna dac dziewczynce cos czym bedzie sie zachwycac przez kilka lat, tzn. bizuterie z kolorowych kolarikow z jej wlasnym imieniem.
Naszyjnik imienny dla dziecka Prezent z imieniem (1592241040) - Aukcje internetowe Allegro
Witam
Na chrzciny proponuję wypuścić gołabka na znak ducha świętego. Najpięknije to wygląda jeśli z rączek dzieci puszczany jest gołabek. Zdjęcia z uroczystości chrztu z gołabkiem mogę przekazać, proszę pisać na apartner@vp.pl lub www.bialegolebie.com
Drugą propozycją jest wupuszczanie balonów napompowanych helem na różnego rodzaj przyjęcia zwłaszcza dla dzieci i zakochanych.
Na chrzciny proponuję wypuścić gołabka na znak ducha świętego. Najpięknije to wygląda jeśli z rączek dzieci puszczany jest gołabek. Zdjęcia z uroczystości chrztu z gołabkiem mogę przekazać, proszę pisać na apartner@vp.pl lub www.bialegolebie.com
Drugą propozycją jest wupuszczanie balonów napompowanych helem na różnego rodzaj przyjęcia zwłaszcza dla dzieci i zakochanych.
Tradycyjnym prezentem na chrzciny i komunie pozostaną dla mnie sztućce. Np. w serwisie sztućce.pl są zestawy dla dzieci (m.in. Mały Książę!), na których można wygrawerować datę lub dedykację.:-)
Moja przyjaciółka robi śliczne filcowe buciki https://picasaweb.google.com/malgorzatamalec/KAPCIE#5637290787894846098
Może wykonać też buciki w innych kolorach i fasonach. Jeżeli jesteście zainteresowani piszcie do Ewy na adres kazimierzowska.waw.pl@gmail.com
Może wykonać też buciki w innych kolorach i fasonach. Jeżeli jesteście zainteresowani piszcie do Ewy na adres kazimierzowska.waw.pl@gmail.com
Świetnym prezentem na chrzest jest metalizacja przedmiotów! W fajny sposób można upamiętnić ważne wydarzenia z życia malucha
Polecam bo cena w porządku a efekt kapitalny. Podaję link http://www.metalizacja-przedmiotow.pl
Zobacz załącznik 396856

Zobacz załącznik 396856
A to mój pomysł na prezent : https://www.babyboom.pl/forum/sprze...likow-pluszakow-57576/index2.html#post8390898
przede wszystkim powinnaś ubrać malucha na chrzest i podarować mu coś
ja kupiłam kilka lat temu swojej chrześnicy medalik z matką boską
na nową drogę bez grzechu ;p
A ja ostatnio zostając matką chrzestną kupiłam mojemu bratankowi takie fajne siedzonko, które można przyczepić do krzesła i działa tak jak np. fotelik do karmienia (o coś takiego: siedzonko.pl) Uważam, że na prezent warto dać coś praktycznego, chociaż oczywiście medalik też jest bardzo trafnym pomysłem i również taki kupiłam 
reklama