Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Niech to będzie prezent na lata, taka piękna pamiątka. Sprawdź sobie produkty Artess. To na prawdę nietypowe pamiątki zostające na lata. Mi najbardziej przypadła do gustu ta personalizowana biżuteria!! A dla dziewczynki to już w ogóle super sprawa. Rewelacja! Polecam tego typu prezent/pamiątkę.
A ja polecam Kolory marzeń, Sklep z zabawkami | Kolory marzeń, Sklep z zabawkami.... można kupić coś do pokoiku (można znaleźć śliczne lampy, zawieszki, kocyki), ale są też naprawdę niebanalne i ekologiczne zabawki i prezenty dla dzieci.... a na blogu, można się zainspirować... dużo ciekawych zdjęć, pomysłów.... KOLORY MARZEŃ
Ja wolę sama decydować, rodzice powinni być zaskoczeni prezentem Ale zgadzam się co do alechrzest.pl, bo rzeczywiście mają tam wyjątkowe propozycje prezentów z okazji chrzcin. Jestem fanką wszelkich grawerowanych tabliczek, skarbonek itp.
Na roczek, to może jakaś większa fajna zabawka dla malucha? Typu stoliczek interaktywny? Moja córa dostała Grającą Bramkę z Chicco - i używa do dzisiaj, a ma 3 latka. Mój mąż też ją nadal uwielbia Po każdym golu jest melodia, dźwięki, światełka. Mozna wybierać różne tryby gry (np. rzuty karne). Fajna sprawa
Można myśleć tez o rowerku biegowym, ale na pewno trochę jeszcze poczeka nieużywany...