amsterdam
Zaciekawiona BB
Że niby tylko z wysokiej półki? No to weź u nich w leasing albo wynajmij. Będzie sporo taniej.ale jaaakie tam sa samochody! dziewczyny, litoscitzn piekne, ale to raczej nie tej klasy szukałam
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Że niby tylko z wysokiej półki? No to weź u nich w leasing albo wynajmij. Będzie sporo taniej.ale jaaakie tam sa samochody! dziewczyny, litoscitzn piekne, ale to raczej nie tej klasy szukałam
![]()
moze leasing to nie jest zly pomysl, gdyby tak nie placic wiecej niz 1000 brutto to nawet realne by moglo sie stacŻe niby tylko z wysokiej półki? No to weź u nich w leasing albo wynajmij. Będzie sporo taniej.
Na bank znajdziesz tam auto za tysiaka bruttomoze leasing to nie jest zly pomysl, gdyby tak nie placic wiecej niz 1000 brutto to nawet realne by moglo sie stac
Na bank znajdziesz tam auto za tysiaka brutto![]()
Nie chcę aby to brzmiało protekcjonalnie, ale wszystko zależy ile jeździsz ?. Nie mam dużego budżetu i zastanawiam się, jakie są realne koszty utrzymania tego maluszka ?