• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Jaki strój na fitness

reklama
Wygoda przede wszystkim. Dopiero na drugim miejscu jest wygląd. Jasne, że kazda z nas lubi czuć sie wygodnie i komfortowo, jednak wygoda i komfort powinny być na pierwszym miejscu. Lepiej jest dopłacić i kupić sobie coś od renomowanego producenta niż kupować sobie jakieś kiepskie niewygodne ciuszki z marketu ( ze sztucznych poliestrowych materiałów).
Jeśli szukałybyście jakiegoś dobrego sklepu to polecam zajrzeć sobie tutaj:
sklepgwinner.pl
Ostatnio zamawiałam tam kilka ciuchów na siłownie

Ostatnia edycja:
Ja stawiam na wygodę. Aktualnie chodzę na cross fit i szukam czegoś wygodnego do ćwiczeń więc zamówiłam sobie fajne dresiki na netmoda.pl. Czekam teraz na dostarczenie i będę śmigać. zobaczymy czy się nadają na cf czy raczej będę w nich chodziła na co dzień

Na fitness to najlepiej kup sobie stanik z dobrym wsparciem, żeby biust odpowiednio się trzymał. Do tego bluzka, legginsy/ szorty- zalezy jak ci wygodniej ;) z takich dobrych marek to moge polecic Nike :) sama ostatnio robilam takie zakupy na zajecia sportowe i akurat trafilam na promocje dzieki kuponiarni,wiec majątku na to nie stracilam :P a ciuszki dają rade na silowni :)

Ja znalazłam w intrenecie sklep gdzie zamierzam kupić spódnicę i widziałam że są fajne rzeczy na fitness - leginsy i topy albo tshirty które też zamierzam wypróbować. Kuzynka podsunęła mi ten sklep www.venezzo.pl więc od razu napisze że reklamy nie zrobię bo dopiero chce spróbować, aczkolwiek kupiłam sukienki do pracy i były super. Chyba że któraś z was już tam próbowała tych tshirtów lub topów?

Ostatnia edycja:
reklama
Ja sportowe ciuchy kupuję w Lidlu lub w Martesie, mają tam bardzo fajne promocje. Udało mi się też kiedyś trafić na fajną promocję sportowych ciuchów Auchanie, najlepiej jest chyba się po prostu rozglądać będąc w różnych miejscach na zakupach.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry