Madriga
Fanka BB :)
My głównie jeździmy po chodniku i parkowych alejkach. Nie narzekam, chociaż mój mąż mówi, że na polne drogi wolałby coś z lepszymi amortyzatoramiA po jakich terenach najczęściej go użytkujesz? Bo my jesteśmy już też na 99% na wybór tego wózka, ale najczęściej będziemy chodzić po polnych, nieutwardzonych drogach i nie wiem jak się sprawuje

plus mimo wszystko wózek jest dosyć ciężki.
 plus mimo wszystko wózek jest dosyć ciężki.

zwłaszcza jak dziecko jest co raz większe. Ale to subiektywna ocena, wiadomo. Komuś się sprawdzi, komuś nie
 zwłaszcza jak dziecko jest co raz większe. Ale to subiektywna ocena, wiadomo. Komuś się sprawdzi, komuś nie 

coś za coś
 coś za coś

ale bardzo lekko się prowadzi, ma spoko amortyzację. Wizualnie też bardzo mi odpowiada, mamy wersję All Black. Mieszkamy w małym miasteczku i raczej mamy spoko chodniki, choć zdarzają się też takie w kiepskim stanie, ale wózek daje radę
 ale bardzo lekko się prowadzi, ma spoko amortyzację. Wizualnie też bardzo mi odpowiada, mamy wersję All Black. Mieszkamy w małym miasteczku i raczej mamy spoko chodniki, choć zdarzają się też takie w kiepskim stanie, ale wózek daje radę  Nie mam porównania z innymi wózkami, bo to moje pierwsze dziecko.
 Nie mam porównania z innymi wózkami, bo to moje pierwsze dziecko.