reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Jaki wózek dla lutowego dziecka?

ale sposób wykonania x landera jest o niebo lepszy jak tako:) poproostu tako nie jest wart tej ceny i tyle moim zdaniem bo za takie pieniądze można kupić wózek wykonany niebo lepiej no i pamiętajmy że sa materiały chińskie te gorsze zawierające szkodliwe substancje i te trochę lepsze. Niestety dużo obracam się w temacie szczególnie jeśli chodzi o wózki produkowane w mojej okolicy.

Ostatnia edycja:
reklama
czy któraś z mam, które mają obecnie małe dzieci, planują zakup podwójnego wózka? takiego dla rodzeństwa? macie jakieś doświadczenia?

ja się zastanawiam, bo Haneczka od małego dużo chodziła grzecznie przy wózku, ale jak widzę Zosię -"żywe srebro" to nie sądzę że uda mi sie ją ujarzmić do wiosny:-p

czy któraś z mam, które mają obecnie małe dzieci, planują zakup podwójnego wózka? takiego dla rodzeństwa? macie jakieś doświadczenia?

ja się zastanawiam, bo Haneczka od małego dużo chodziła grzecznie przy wózku, ale jak widzę Zosię -"żywe srebro" to nie sądzę że uda mi sie ją ujarzmić do wiosny:-p

Ja o tym myślałam ale 2 lata temu jak zaczynaliśmy się starać bo Młody był wtedy młodszy... Koło nas jest agd rtv z niemiec i mają bardzo fajne właśnie takie spacerówki podwójne jedno z miejscem leżącym dla Maluszka i dla starszaka z przodu. Bardzo fajne :) a jak spojrzałam na cenę 170 zł to za taką cenę bym kupiła.

Patik już pisałam o tandemach są wygodne bardzo bo te obok siebie to tragedia istna :)
Ty się zastanawiasz nad swoją córką ,a moja zołza to istna tragedia ale my kupujemy jej siedzisko na gondole mocowane więc będzie siedzieć :)

Podobał mi się wózek jeden a zapomniałam nazwy i teraz znaleźć go nie mogę... 3w1 i charakterystyczne co miał to kosz na zakupy tak jakby w postaci plecaczka zapinanego.... taki kuferek....

a ja tma jestem przeciwnikiem folii bo to tak jak bym się sama w folię zawinęła, przeciez to dziecko się tam zaparzy. Teraz wózki są robione z takich materiałów w które woda nie wchłania, no chyba że się cały dzień na deszczu stoi. Ja folii nie używałam i nie mam zamiaru:tak:

ja na początku też folii nie lubiłam, ale niestety jak się mieszka w Irlandii to trzeba się z nią przeprosić hehe mam w niej dosyć duże okienko dla dziecka i wolę taką opcję niż siedzieć miesiąc w domu - bo czasami jak zacznie lać to leje tygodniami...

a jeszcze co do wózków i co do tego, że większość zapewne kupi lekką spacerówkę. jeśli planujecie mieć w okresie dwóch lat od porodu drugie dzieciątko to tym bardziej bym nie wydawała kasy na drogi ciężki wózek tylko bym szukała takiego, żeby potem kupić spaceróweczke. bo taką spacerówke, która waży kilka kg mniej niż moje dziecko to sobie na luzie i zniosę po schodach, i zapakuje do samochodu..ciężkiego wózka to już się raczej tak lekko nie wpakuje z brzuchem

Ostatnia edycja:
patik ja obawiam się że będę musiała, choć wciąż licze że tosia zacznie chodzić i do porodu to już wózka nie będzie potrzebowała:)
ale z kupnem poczekamy na ostatnią chwilę no chyba że się trafi okazja wśród używek. Ja biorę pod uwagę wózki phil&teds gdyż już kilka osób mi je polecało:tak:

reklama
kasiadz szukałam na necie tych wózków o których pisałaś, ale ceny mnie powaliły:sorry2: chyba żeby szukać jakiegoś uzywanego...
Deizzi a pamiętasz jakiej firmy były te co widziałaś u siebie w sklepie?

Do góry