reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Jaki wózek dla lutowego dziecka?

reklama
Deizzi czyscil sie rewelacyjnie bo wszytsko rozbieralo sie do prania (pralam w pralce) nawet budka ! wywrotny nie byl bo to ciezki woz :) jedyne co teraz widze w implastach i moj tez na to cierpial to tylnie kola po jakims czasie sie skrzywiaja do srodka ja to akurat reklamowalam 2 razy ;)

moj Bebe Conforcik sklada sie pieknie wchdozi mi do bagaznika fokusa razem ze spacerowka lub gondola :szok: no ale nie ma pompowanych kol, cos za cos ;)

Aha dziękuje Ci jeszcze raz :) jestem coraz bardziej do niego przekonana. No właśnie najgorszy jest ten wybór coś za coś... Ale jestem zdania że wszystkiego należy spróbować :) :) a u mnie na typowo wiejskie drogi fajne są koła pompowane :)

deizzi bardzo fajny ten wózek. U nas po wiosce jexdzi taki własnie zielono turkusowy.

Mam do was pytanie dziewuszki- otusz moi rodzice jak juz wiecie kupują dla naszego malca wózek głęboki, ale jak juz sie o tym dowiedzieli teściowie to nie chcą być gorsi i chcą kupić spacerówkę. Okazało się że jak kupimy je oba na raz to dostaniemy niebotyczny upust w sklepie a że mam gdzie przetrzymać ten wózek to podjęliśmy decyzję że kupimy oba od razu. Wybrałam zatem spacerówkę:

..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE 2012 sklep internetowy: PLIKO Switch EASY DRIVE Completo 2012 wózek spacerowy

kolor iris
Co sadzicie?

Ogólnie z wyglądu fajna i fajnie wykończona, ale poszukałabym chyba mniejszej zgrabniejszej bo ta taka masywna się wydaje, z jednej strony jestem za spacerówkami parasolkami bo wrzucasz do bagażnika i jest ale z drugiej strony bardzo szybko się zużywają i nie są tak bajeranckie jak np. ten który pokazałaś. Fajnym gadżetem jest też taka podstawka do napoju i drobiazgów również dla mamy zaraz za budką a nie tylko dla dziecka. Ten ma na pewno plus bo ma pojemny "bagażnik" :) Szkoda że nie ma zdjęcia jak wygląda po złożeniu...

Anioleczek ja mam peg perego pliko tylko ze starszy model ..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE 2012 sklep internetowy: PLIKO P3 COMPACT Completo 2012 wózek spacerowy wiec zdam relacje z pierwszej reki ;-) Po totalnej porazce z gondola o ktorej juz nieraz wspominalam ten wozek byl dla mnie blogoslawienstwem :-) Wytestowalam w sklepie duzo spacerowek i ta najbardziej przypadla mi do gustu. Co do minusow- podwojne kolka (na tretuarach czy w terenie sie srednio sprawdzaly) ale w twoim modelu sa juz pojedyncze wiec powinno byc ok. Odpadaly mi dwa kapsle przykrywajace srubki- ale to mankament czysto estetyczny i kosz na zakupy nie wyglada juz za ciekawie- ale swoje nawozil. Tyle z minusow jak dla mnie. Wiadomo nie jest to parasolka wiec jest ciezszy i po zlozeniu ciutke wiekszy, ale ja jestem bardzo zadowolona. Swietnie sie prowadzi, sklada szybko i mimo wszystko nie zajmuje duzo miejsca, jest mieciutki i wygodny dla dziecka. Moj 3 latek na dlugich trasach dalej lubi z niego korzystac :tak:

WÓZEK 3w1 JANE RIDER STRATA TRANSFORMER OKAZJA (2624578649) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. - taki też bym mogła kupić jest idealny i wspaniały... ale znowu cena...

A co do spacerówki to gdybym miała kupić osobno to coś w takim stylu BABY JOGGER WÓZEK SPACEROWY CITY MINI (2624578656) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. tylko z tacką lub pałąkiem dla dziecka i jak annie mówi zastanowiłabym się nad tymi podwójnym kółkami bo rzeczywiście to jest niewygodne (w mojej byłej parasolce takie były i po krzywym terenie bardzo źle jechały :)

deizzi składa się do dość niewielkich rozmiarów jak na tego typu wózek. Tu jest filmik tam masz pokazane wiecej szczegółów
Pliko Switch Easy Drive ( Europe Collection ) - YouTube
No i nie zależy mi za bardzo na lekkości i gabarytach- samochodem nie jeżdżę sama, a z mężem rzadko. raczej będę z tym wózkiem chodzić po wiosce. W razie potrzeby do bagażnika naszego auta też sie zmieści spokojnie
annie bardzo dziękuję za twoją opinię. Właśnie zależało mi, żeby te kółka nie były podwójne, dlatego ten model. A powiedz mi proszę jeszcze jak z czyszczeniem/praniem tego wózka? Jak go czyściłaś?

Deizzi gondolka ciekawa. Taka nowoczesna:) spacerówka jak dla mnie odpada- nie mogłabym mieć wózka na 3 kołach:(

deizzi składa się do dość niewielkich rozmiarów jak na tego typu wózek. Tu jest filmik tam masz pokazane wiecej szczegółów
Pliko Switch Easy Drive ( Europe Collection ) - YouTube
No i nie zależy mi za bardzo na lekkości i gabarytach- samochodem nie jeżdżę sama, a z mężem rzadko. raczej będę z tym wózkiem chodzić po wiosce. W razie potrzeby do bagażnika naszego auta też sie zmieści spokojnie
annie bardzo dziękuję za twoją opinię. Właśnie zależało mi, żeby te kółka nie były podwójne, dlatego ten model. A powiedz mi proszę jeszcze jak z czyszczeniem/praniem tego wózka? Jak go czyściłaś?

Deizzi gondolka ciekawa. Taka nowoczesna:) spacerówka jak dla mnie odpada- nie mogłabym mieć wózka na 3 kołach:(

Trzykołowce podobno są wywrotne :) To jak Tobie pasuje i to jeszcze z dużym rabatem to się nie zastanawiać tylko brać :)

No ze sporym bo będziemy brali wózek głęboki spacerowy i fotelik do auta w tym samym sklepie dostaniemy 20% i torbę do wózka gratis. A może uda się jeszcze coś ugrać, bo to w sumie taki znajomy mojego dziedka prowadzi ten sklep więc zobaczymy
Ja się boję 3 kołowców ze względu na to, że słabo widzę i jak bym nie zaóważyła jakiejs dziury czy krawężnika itp to mogłabym poprostu wywalić dziecko razem z wózkiem.

Klowee teutonie sa super ! bardzo fajny :tak:

Deizzi Jane zajefajny ! moze jakas fajna uzywka w przystepnej cenie ??? :-)

Kazdy ma jakies tam swoje wymagania wozkowe dla mnie wazny byl rozmiar <- jak to brzmiiii :rofl2:, mozliwosc montowania spacerowki tyl/przod, waga, wpinanie fotelika w stelaz.
Kosz na zakupy i wielkosc gondoli malo mnie interesowala, wiadmo nie ma wozka idealnego :no:

reklama
deizzi bardzo fajny ten wózek. U nas po wiosce jexdzi taki własnie zielono turkusowy.

Mam do was pytanie dziewuszki- otusz moi rodzice jak juz wiecie kupują dla naszego malca wózek głęboki, ale jak juz sie o tym dowiedzieli teściowie to nie chcą być gorsi i chcą kupić spacerówkę. Okazało się że jak kupimy je oba na raz to dostaniemy niebotyczny upust w sklepie a że mam gdzie przetrzymać ten wózek to podjęliśmy decyzję że kupimy oba od razu. Wybrałam zatem spacerówkę:

..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE 2012 sklep internetowy: PLIKO Switch EASY DRIVE Completo 2012 wózek spacerowy

kolor iris
Co sadzicie?
jak dla mnie za ciężka i duża ta spacerówka, no i cena wysoka. Jakbym szukała spacerówki żeby przesiąćś cię z 2lub3 w 1 to szukała bym małej, lekkiej spacerówki :) a ta waży tyle co moje z wózka 3 w 1 ;)

Do góry