reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Jaki wózek dla lutowego dziecka?

reklama
Nie, nie;) Żadna reklama po prostu na razie głównie te wózki oglądałam zarówno w necie i raz na żywo.
Może zbytnio się napatrzyłam na produkty właśnie tej firmy.

Ten Monaco mi się bardzo podoba i rozważam właśnie jego kupno. Chciałam zatem zapytać o zdanie na forum.

Pozdrawiam

no własnie. na stronie producenta jest gigantyczna waga...widzialam na zywo, podnioslam...i nie wierze ze wazy az tyle...

dzieki KASIADZ:) mowisz ze jest ciezki na podstawie danych producenta czy tez moze widziałas na zywo?

Bede wdzieczna za ,,lekkie" sugestie

reklama
Aleksp fajny ten wózek Baby design! :) słyszałam pochlebne opinie o tej firmie, ale nie miałam pojecia że mają taki model :) mam andzieję, że uda mi się go gdzies na żywo zobaczyć :D bardzo mi się spodobał :) i cena też w porządku ;) a czy ta waga taka duża? kurcze jeszcze nie orientowałam się w tym, ale w sumie mieszkam w domku, więc ta waga mi tak nie wadzi... ;)

Do góry