Joasiek super, ze juz macie wozeczek, zobaczysz, ze nie bedziesz zalowac! Jest duzy i przestronny, a jak sprawdzilas jak chodzi to naprwde nie musisz sie juz o nic martwic. Maluszkowi na pewno bedzie w nim wygodnie 
Lil kate zapomnialas o mnie ;-) a tu niespodzianka - wlasnie dzis zamowilismy, tylko sie troche wkulam, bo marzylam o czerwonym a tu nawet nie dystrybutor tylko producent nie ma, byly do wyboru dwa kolorki to wzielismy ten bardziej blizej czerwonego, dystrybutor mowil, ze ladnie sie prezentuje
Poltrade "Waletko" - Bebe Confort - w

Lil kate zapomnialas o mnie ;-) a tu niespodzianka - wlasnie dzis zamowilismy, tylko sie troche wkulam, bo marzylam o czerwonym a tu nawet nie dystrybutor tylko producent nie ma, byly do wyboru dwa kolorki to wzielismy ten bardziej blizej czerwonego, dystrybutor mowil, ze ladnie sie prezentuje
Poltrade "Waletko" - Bebe Confort - w

Czy Ty znasz płeć swoich dzidzi? Nie wiem czy pisałaś już o tym, może mi umknęło
Obowiązkowo zaprezentuj nam go jak dotrze
ale wygląda na super stabilny (muszę się naprawdę mocno na nim uwiesić żeby się zachwiał w bok), podoba mi się jego amortyzacja.. delikatnie buja się we wszystkie strony więc na wertepach, po których mam zamiar jeździć, dzieciątko nie powino odczuwać żadnego dyskomfortu
Mój J. za to bardzo z koloru zadowolony bo jest taki.. męski
chyba jedna z gorszych w Polsce. niby gory blisko, ale Krakow w kotlinie i caly syf ze slaska leci:-( ale piekne miasto jest, nie ma co
Mieszkam niedaleko Alei, które są główną trasą przelotową przez Kraka i dopuszczalne stężenie pyłów przekroczone jest tu przez 233 dni w roku!!! Plusem jest to, że miejsce jest super bo mieszkam przy samych Błoniach, do Rynku mam 15 min piechotką, nad Wisłę 10, na kopiec Kościuszki 20