reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Jaki wózek, łóżeczko i inne akcesoria wybrac?

Super Wozki Laski,ja Chyba Tez Musze Sie Rozejrzec Za Czym Bo Przecierz Mala Juz Coraz Wieksza I W Nosidle Tyle Ja Nie Bede Nosci,wiec Leki Wozek Na Wyjazdy By Sie Przydal:)bardzo Podoba Mi Sie coneco Polo Z Zielonymi Dodatkami Sliczny:-)

reklama
a jaki byscie polecily kojec? taki na wyjazdy byleby malo wazyl bo widzialam juz od 8 kg a i nawet 15 kg!!!to troche za duzo:(

Nie znam się na kojcach:baffled: My mamy łóżeczko turystyczne (kupiliśmy przed wyjazdem w góry)- jest dosyć ciężkie, tylko, że my i tak jeździmy samochodem, więc nam to nie przeszkadza:cool2:

ja też się nie znam, ale wydaje mi się że to nie jest zbyt fajny pomysł... toć to nudy siedzieć w jednym miejscu ;-) szczególnie dla takiej wędrowniczki jak Judi :-D

no ja juz dostalam wozeczek, jest super lekki, fajnie sie nim jezdzi i narazie jestem zadowolona. oczywiscie na naszych polskich drogach nieco bardziej Wiktora wytrzesie niz w poprzednim wozku :) jutro cykne zdjecia

Lilith ja mam z Haucka i jestem bardzo zadowolona .... mam go rozlozony u mamy i Olo sobie w nim spi jak jestem w pracy... tylko ten materacyk co tam byl to taka troche lipa bo jest bardzo cieniutki i ja dokupilam taki materacyk z gabki...

reklama
ooooooo Gluszku!!! idento chcialam kupic naallegro tylko tam byl ciut drozszy! i on wlansie tak malo wazy.a jaki ma materacyk? i ogolnie uwazasz ze jest fakny i latwos ie rozklada?
podoba mis ie ten zielony idealny tez do pokoju by miala:)
No i wazne ze otwierany tez bok bo z lozeczka ma juz zdjecie szczeble:)

Do góry