reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Jaki wózek, łóżeczko i inne akcesoria wybrac?

ja mam juz zamotke z tymi wozkami i chyba kupimy Quinny buzzy z angli! za wozek jakies 300zl (u nas kolo 1500zl) tylko za przesylke kolo 250 zl :)
a jak nie to coraz bardziej wraca do laski nasz wczesniej wymarzony Tako ale tylko Voyager bo za reszte sie nie oplaca tyle wydawac:) No albo Hauck :)

reklama
Oooo, w sumie zapomniałam o najważniejszym. Cena całego zestawu 1660 zł (bez moskitiery i osłony przeciwdeszczowej na spacerówkę - 130 zł dodatkowo) Acha i nie ma parasolki - czyli musze kupić osobno i jakoś ją "doinstalować". Myślę, że do tego jakiś rabat firmy na pewno dają (W Entliczku Pentliczku jest 10 % spandardowo czyli ze wszystkim 1611 zł.

LILITH pisze:
chyba kupimy Quinny buzzy z angli! za wozek jakies 300zl (u nas kolo 1500zl) tylko za przesylke kolo 250 zl :)

dowiedz się jeszcze jakie cło zapłacisz na granicy (ta cena przesyłki czy w nią wchodzi cło?)

Viki przyznams ie ze az tak dokladnie sie nie doczytywalismy bo nie jestesmy jeszcze pewnie.Ale znajomi tak kupowali i byli zachwyceni...ja na to patrze troszke inaczej...wiem tylko ze to wyglada tak ze masz aukcje i placisz poprostu za przesylke.tak jakby ktos z allegro zamawial cos do angli :)

Chmmm, mi się wydawało że tanio. Z takich wózków to znalazłam tylko droższe. ten jest najtańszy jeśli chodzi o takie funkcje. Deltim Focus jest tańszy o 400 zł ale nie ma skrętnych kół. A Implast nie ma blokady przednich kół i też wychodzi całość koło 1600 zł. A na Bebe Confort czy Mutsy mi żal kasy - prawie 2500 zł za taki jak chce.
A może wiecie jakiej firmy byłby tańszy i miał tyle funkcji?
lilith o tym Quinny słyszałam wiele dobrego ale mi się np. nie podoba wizualnie (ale każdemu się podoba co innego). Natomiast opinie o nim słyszałam dobre.
strasznie trudno jest znaleźć taki wózek za mniej niż 1500 (przynajmniej ja nie znalazłam) - ale może mi pomożecie?

gluszek mi sie podoba ten wozek, jezeli Wam odpowiada, to to jest najwazniejsze! Lilith fajne zakupy!!!JA na takkowe chyba jednak bede musiala poczekac cierpliwie.Aha i lilith a czemu tak tanio za Quinny Buzzy?300zl?pomijam przesylke. wiem, ze sama spacerowka ponad200funtow kosztuje!chyba ze to od znajomyxh?a fotelik ok80funtow i gondolka(carry cot)100funtow i podaje link.
http://www.twoleftfeet.co.uk/2005_Quinny_Buzz_Red_Flame_.html

reklama
A ja dzisiaj widziałam "na żywo" wózek Deltim-focus i prawie jesteśmy zdecydowani na 100%. Jak na cenę za zestaw z fotelikiem 1300 nie sądzę by było coś podobnej jakości. Prowadzi się leciutko, łatwo ugina się przy nacisku kierownicy, a przy początkowej wadze dziecka myślę, że brak skrętnych kół to nie taki duży defekt. A poza tym wsród wózków za 2500 które też są super wizualnie nieźle się prezentuje-jak dla mnie nic mu nie brakuje. Babka w sklepie mówiła, że pod koniec lutego mają być jeszcze nowe kolory. My i tak pewnie po roku kupimy większą spacerówkę, bo te spacerówki które są w kompletach z gondolą nie wystarczają na długo-są mniejsze. Więc moim zdaniem, lepiej tego pierwszego wózka nie kupować zbyt drogiego, lepiej chyba zainwestować w spacerówkę jak dziecko będzie starsze.

Do góry