reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Jaki wózek, łóżeczko i inne akcesoria wybrac?

ladny jest, juz nawet dziewczyny o nim pisaly, a on nie jest podobny przypadkiem do tego, co Kropecjka kupila?tylko Kropecki jest zielony

reklama
Tamarunia nie kropecka ma inny:)
JA tez kupie z Tako ale ten inny model :) tez co ma juz lepsza amortyzacje itd:):) sliczne one sa:)

jejku to ja juz ich nie rozrozniam, normalnie szok z tym,i wozkami, ale mi sie wydaja i tak podobne, nawet jesli sa to zupelnie inne firmy:)

Lilith czy ty masz może ten wózek z Tako city voyjager???czy cos takiego?? bo on mi sie też bardzo podoba jak tak to powiedz czy kupiłaś go z neta i ile kosztował i czy jests zadowolona??!

Olenka jeszcze ni emam ale wlasnie ten wozek jest z Tako najlepszy! no chyba ze ten ze zlotej kolekcji czy cos ale nie wiem prawde powiedziwaszy czyms ie rozni.Jeszcze nie mam jak pisalam ale jak bede kupowala to napewno z netu bo u nas w sklepie jest prawie 200 zl roznicy...a to stanowczo za duzo!!!

Slyszalam ze jest naprawde super wozkiem szczegolnie za te pieniadze!! tylko dosc ciezkim wiec to trzeba rozwazyc:):)

Zgadzam się z Lilith że tako jest dosyć ciężki, więc jeśli musisz wchodzić na 3 piętro to zrezygnuj. Ja też będę miała tako, z netu zamówie tylko wtedy gdy znajdę jakiegoś sprzedawcę z okolic Tychów, Katowic itp. niestety boję się, że w innym wypadku nie będę miała w razie czego gdzie zglosić reklamację

Mi też się udało z tym przewijakiem w Geancie. I to w dodatku kupiłam ten z gazetki żółty z dwoma słonikami. Byłam dwa dni po rozpoczęciu promocji i zostało tylko 5 sztuk i to każdy uszkodzony (nadpęknięte folie), ale mój upatrzony zauważyłam na wystawce na środku sklepu, no i hyc-zamieniłam sobie i strasznie się cieszę!

ja chyba zaczne wyrywac platki jakiemus kwiatkowi i wrozyc: tako?focus?tako?fokus?? nieee wieeem. Oba fajne. Tako pieknie sie prezentuja, sa porzadne, focus jest lekki, ma klase... Fakt, mieszkam na 4 pietrze bez windy, zas, poki co, parter okupuja wozki wyrastajacego wlasnie w naszym bloczku nowego pokolenia, ale kto powiedzial, ze to ja bede targac ten wozek do gory...? ;)

ewe to nie jest tak:):)
Ty majac gwarancje mozesz chyba w kazdym punkcie naprawic:) ale one sie ponoc nie psuja:):) i to jest wielki + !!!!
Mezus mi to tlumaczyl bo ja myslalam tak jak ty ale wlasnie tak nie jest:):)

reklama
a będziesz Lilith kupować ten wózek z alegro?? czy z jakiejś innej strony?? ja jade jeszcze zobaczyc u nas po sklepach a nóż będzie w takiej samej cenie :)

Do góry