reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Jaki wózek, łóżeczko i inne akcesoria wybrac?

No niby bylam zdecydowana na albo Implasta ( ale teraz same nie mile opienie slysze...) Mutsy , ale nie wiem czy warto...lub Quatro...ale teraz zobaczylam ten i jak znajde opienie o nim to go chyba sprawie naszemu maluchowi:):) Cena nie jest zbyt wysoka za taki wozek no i jak patrzylam fotelik jest dosc tani:):) tylko o ile sie nie myle niema bazy:(

reklama
W dziale polecam - odradzam są ciekawe opisy wózków, (pewnie już czytałaś), piszą tam m.in. o tych wózkach, które Ty masz na oku. Jedni chwalą inni odradzają, trzeba te wady i zalety dostosować do swoich potrzeb i wymagań. Te wózeczki mają cechę wspólną ponoć są dość ciężkie, ale jeśli nie mieszkasz wysoko nie będzie to dla Ciebie przeszkodą :)

ciezko sie zdecydowac na wozek,ale wydaje mi sie,ze opinie ludzi sa podzielone i kazdy zachwala albo odradza wiec ja jak bede wybierac bede kierowac sie wylacznie maja intuicja i funkcjonalnoscia.Kiedy masz LILITH zamir zakupic wozek?????ja wydaje mi sie na ok dwa trzy tygodnie przed terminem ;)

ja chce juz miec jakos poczatkiem 9 miesiaca.czyli poczatkiem kwietnia musze miec:):) Ja sie chyba zdecyduje na dobra spacerowke z fotelikiem bo gondolka i tak mis ie nie przyda:):) a szkoda wydawac kase...

masz w sumie racje,ja tez tak zrobie,zreszta duzo modeli ma przystosowane podloze aby niemowlaka wozic tak jak np.ten do ktorego podalam link,A w wielu wozkach mozna zamontowac fotelik ,a potem wymienic na spacerowke,wystraczy odpowiendi adaptor ;D

jaszczurka tez kiedys marzyl mis ie Tako Voyager!! ale uwazam ze jest malo funkcjonalny i strasznie ich duzo...a mowiac o malej funkcjonalnosci chodzi mi o brak fotelika i ma gondole ktora na nasz okres jest zupelnie nie potrzebna skoro chce sie fotelik:) i jak sie ma spacerowke co mozna calkiem rozlozyc:)
za to tako sa sliczne kolorystycznie:)

A jak właśnie jestem zdecydowana na tako. Jest dosyć tanie, fotelik mam ;) , z gondoli napewno będę korzystać dosyć długo, moja sąsiadka półroczne dziecko w jakąs zawieruchę jeszcze przewiezie w gondoli a niestety pogoda w Polsce bywa kapryśna ;) . Potem napewno i tak wymienię zwykłą spacerówkę na parasolkę, bo też będę miała fajną używaną w spadku :)

reklama
Do góry