reklama

Jaki wózek polecacie? 2018

J

jadziaaa

Gość
Cześć Dziewczyny! Mam do Was pytanie odnośnie jaki model wózka wybrać. Będę go używać głównie w mieście. Chciałabym, żeby łatwo się składał i mieścił się w bagażniku samochodu. No i oczywiście, żeby miał nowoczesny design. Mam jeden typ, ale nie wiem co o nim sądzicie. Podoba mi się wizualnie - Anex Cross lub Anex Sport. Oczywiście, żeby cena była w miarę. :) (max. ok. 4500 tys. za 3 w 1 lub 2 w 1). Czekam na Wasze opinie.

reklama
Rozwiązanie
Wątek już stary, ale może a nuż mi się uda uzyskać odpowiedź... Może mi któraś z Was, która posiada Aero Tutis, powiedzieć, czy jest z niego zadowolona? W internecie ciężko znaleźć opinie, a Wy już będziecie miały sprawdzone te wózki... Z góry bardzo dziękuję, oponia o Tutis Viva Life też mile widziana :)
reklama
Wiesz co, ja też szukałam w internecie i szukałam co najlepiej, ale... odpuscilam sobie, bo ile ludzi tyle opinii. I wyszło na to, że chcemy po prostu 2w1.
W zeszłym tygodniu byliśmy w sklepie i juz w pierwszym sklepie w pare minutwybraliśmy zgodnie, od razu nam wpadł w oko i już żadnego innego nie chcieliśmy ;). Amelis
IMG_20180508_104021.jpg

Załączniki

• IMG_20180508_104021.jpg
    IMG_20180508_104021.jpg
    88 KB · Wyświetleń: 7 861
Dopiero chce kupić w tygodniu Joie litetrax 4 albo espiro sonic air

Ja bym kupiła wozek i wkładkę. Wkładka przyda sie jakiś czas ( nie długo) , ale wiem ze mnie strasznie martwiło, ze dziecko mi latało w gondoli jak jechałam po nierównym terenie. Ciepło to niekoniecznie, gorzej jest w samej gondoli, która jest pozamykana z każdej strony, spacerowki są przewiewne wiec powinno być mu komfortowo.

Najgorsze jest to, że w moim mieście tych wózków brak.:( a który z nich lepszy espiro czy litetrax?

Koniecznie musze mu kupić, bo co to wkładam do gondoli to jest ryk konkretny kilkuminutowy nawet na śpioch.
Na drugi spacer włożyłam go do fotelika i wyszłam to cisza i spokój, nawet po przebudzeniu.

Wiesz ja nie wiem który lepszy bo nie mam ani jednego ani drugiego. Sąsiadka ma literaxa i sobie chwali, zreszta dużo ich teraz. Bo Ty online musisz zamówić? Najlepiej samej sobie pojeździć i obejrzeć na żywo, ale Ty nie masz takiej opcji [emoji51]

Ze swojej strony szczerze polecam wózki marki Anex Baby, posiadam model Sport, w wersji 3w1. Jest on warty swojej ceny! Solidność, lekkość, świetne zawieszenie, to tylko niektóre zalety!. Plusem jest glęboka gondola i spora budka chroniąca maluchy prze niekorzystną pogodą. Szybko i łatwo się go składa, dzięki czemu jest idealny na podróże

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry