marlusia
Fanka BB :)
Poszukaj na grupie na fejsie, czasem sprzedają z dłuższa gwarancją. Ja się skusiłam na priama, ale nowegoNawet skusiłabyś się kupić używkę na 5 miesięcznej gwarancji? Czy lepiej nówkę półkę niższy wózek taki jak balios s?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Poszukaj na grupie na fejsie, czasem sprzedają z dłuższa gwarancją. Ja się skusiłam na priama, ale nowegoNawet skusiłabyś się kupić używkę na 5 miesięcznej gwarancji? Czy lepiej nówkę półkę niższy wózek taki jak balios s?

Witam. Jesteś tu nowa i jestem przyszłą mamą. Szukam wózka który sprawdzi się się w miejscach takich jak łąki... Wał przeciwpowodziowy...jezioro bo w takiej okolicy mieszkam. Czy któraś z mam mogłaby coś pomóc doradzić?
Hej.Hej, czy już się na coś zdecydowałaś? Ja niestety nie pomogę ale mam podobną okolice i sama się rozglądam za takim wózkiem![]()
Hej, jestem tu nowa i też poszukuję wózka na "trudny" teren. Kuzynka ma Coletto Craft - mieszka na wsi i mówi że jej się super sprawdza bo gdy teren jest bardziej miękki to usztywnia sobie zawieszenie i już się dobrze prowadzi. A ma tam łąki i lasy. Teraz czytam o tym Husky i sama nie wiem co wybrać......Hej.
Niestety dalej nic a termin ostatecznego wyboru zbliża się nie ublaganie. Kuzynka która niedawno urodziła poleciła mi Husky baby design. Byłam go ostatnio oglądać i prawdopodobnie na niego się zdecyduje.
Pozdrawiamy![]()
Hej, jestem tu nowa i też poszukuję wózka na "trudny" teren. Kuzynka ma Coletto Craft - mieszka na wsi i mówi że jej się super sprawdza bo gdy teren jest bardziej miękki to usztywnia sobie zawieszenie i już się dobrze prowadzi. A ma tam łąki i lasy. Teraz czytam o tym Husky i sama nie wiem co wybrać......