reklama
Joanna MK
Mama wrześniowa 2005
Ja takze zamawiam Tort w cukierni ale tez zamierzam sama powojowac i cos jej przygotowac pysznego Tylko dla Juli.
Zrobie taki podklad albo kruchy albo biszkoptowy i do tego zrobie budyniowaty krem albo dam danonki jako krem i oczywiscie duzo owocow.Zobaczymy ja lubie tworzyc a nie wyszukiwac w ksiazkach kucharskich wiec okaze sie podczas robienia..moze tez cos zrobie z galaretka..hmm..Lubie gotowac wiec mam nadzieje ze wyjdzie i bedzie pyszneeeee!!!!
Zrobie taki podklad albo kruchy albo biszkoptowy i do tego zrobie budyniowaty krem albo dam danonki jako krem i oczywiscie duzo owocow.Zobaczymy ja lubie tworzyc a nie wyszukiwac w ksiazkach kucharskich wiec okaze sie podczas robienia..moze tez cos zrobie z galaretka..hmm..Lubie gotowac wiec mam nadzieje ze wyjdzie i bedzie pyszneeeee!!!!
koreczek83
Mama wrześniowa 2005
Moja myszka je wszytko a tort zrobi tato bo wkońcu cukiernik hihihihih a jaki bedył powiem wam w poniedziałek po imprezie
martusia_78
Mama Wrzesien05Czerwiec09
Ja tez kupie tort w cukierni
A jakie ciasta to nie wiem. Chyba tort wystarczy
JonnoMK jak piszesz o toich kulinarnych wyczynach to slinka mi cieknie i zawsze od razu sie glodna robie ;D
I chyba ci zaprosze do mnie na gotowanie ipieczenie
Bo ja nie znosze tego robic i zawsze nie mam czasu
A jakie ciasta to nie wiem. Chyba tort wystarczy
JonnoMK jak piszesz o toich kulinarnych wyczynach to slinka mi cieknie i zawsze od razu sie glodna robie ;D
I chyba ci zaprosze do mnie na gotowanie ipieczenie
Bo ja nie znosze tego robic i zawsze nie mam czasu
reklama