Dziewczyny pomocy termin dopiero na początek grudnia ale nie daje mi to spokoju. Dla chłopca miałam wybrane imię i wiele mi się podobało a dla dziewczynki nie mam pojęcia. Mamy już synka Gabriela. Nasze nazwisko jest długie kończy się na -icz. 
Podoba mi się: Karolina, Agata, Adrianna, Marianna, Marcelina, Oktawia, Izabela i troszkę Milena.
Które według was brzmi najlepiej, pasuje do imienia synka i takiego nazwiska?
Nie podobają mi się typowe krótkie imiona np Ida, Iga, Nela itp.
Poza tym chciałabym aby imię było mało popularne a np Marcelina jest dość znana teraz, Karolina jest bardzo pospolite, Agata raczej też. Możecie też podawać swoje propozycje

Podoba mi się: Karolina, Agata, Adrianna, Marianna, Marcelina, Oktawia, Izabela i troszkę Milena.
Które według was brzmi najlepiej, pasuje do imienia synka i takiego nazwiska?
Nie podobają mi się typowe krótkie imiona np Ida, Iga, Nela itp.
Poza tym chciałabym aby imię było mało popularne a np Marcelina jest dość znana teraz, Karolina jest bardzo pospolite, Agata raczej też. Możecie też podawać swoje propozycje

skoro wszystkie Ci się podobają, to zawsze dobrze trafisz. Ja nie przywiązuję wagi do imion w ogóle, a 1.10 ma się urodzić nasza córka. Pewnie będzie jakieś pierwsze z brzegu z kalendarza.
 skoro wszystkie Ci się podobają, to zawsze dobrze trafisz. Ja nie przywiązuję wagi do imion w ogóle, a 1.10 ma się urodzić nasza córka. Pewnie będzie jakieś pierwsze z brzegu z kalendarza.