reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Jakie imie dla naszej pociechy ???

to gratuluje synka! teraz bedzie parka. ja bym chciala oby to byla dziewczynka coreczka mamusi..ale prawde mowiec oby bylo zdrowe . kolo 5 marca wybieram sie na usg prenatalne i byc moze ja tez bede juz wiedziala?:happy2::-)

reklama
Witajcie drogie mamy wrześniowe, jako kolejna chciałabym dołączyć do ekipy:!
w sprawie imion to u mnie też ciężki orzech, na razie ogólny koncert życzeń, łatwiej będzie z imieniem dla dziewczynki, ale jak chłopiec, sama nie wiem bo mojemu mężowi to żadne imię się nie podoba oprócz Aleksandra, Wielki człowiek i basta:!

Wiacie kochane ja rowniez jestem mama wrzesnowkowa a dokladnie wrzesniowkowo sierpniowa ale z roku 2007 moja coreczka ma pol roczku i nazywa sie Hanife

a mi cały czas chodzi po głowie Miłosz,

ale dla dziewczynki jeszcze nie mam pojęcia,
choć przeglądałam sobie kalendarz i wypisałam sobie takie:
Marta, Weronika, Róża, Michalina, Ewa, Lena
a dla chłopca:
Dominik, Eryk, Szymon, Mateusz, Błazej, no i ten wcześniej wspomniany Miłosz

no i dodam jeszcze że wolałabym krótkie imię

Pycha - Miłosz ładnie...., mnie dla chłopca ciągle w glowie Adam i Oskar, a podoba mi się jeszcze Aleksander ale ten ostatni odpada. Długie imię i nazwisko nie podoba i się w jednopaku;-)

u mnie tez jest problem bo mi sie np. podobaja imiona zdrobnione, a takie normalne juz nie i np.
podoba mi sie Antos, Franek, Jas, a Antoni, Franciszek czy Jan już nie :baffled:

pycha, mnie się szymon podoba:tak::tak::tak: gdyby brat mojego piotrka nie miał tak na imię, na pewno nazwałabym tak synka:tak::tak:

reklama
Witam serdecznie! I ja się przyłącze do wątku imieninowego, :-)
dla dziewczynki jakoś prościej podobają mi się:
Amelia, Nadia, Hanna, Lena, Wiktoria
Z imieniem dla chłopca będzie gorzej bo te które mi się podobają rosną już w rodzinie ale na pewno jeszcze nie ma:
Patryka, Jakuba, Dominika, Szymona, Igora.
Ale przed nami jeszcze kupa czasu do zastanowienia się może nam się jeszcze coś odwidzi??????:-):-):-)

Do góry