Lilolo
Fanka BB :)
Maran,
Mnie nie musisz tego tłumaczyć
sama ostatecznie zmieniłam koncepcje. Oba śliczne więc weź to które bardziej się podoba 
Millie jest takie delikatne.
A Erin hmm kobiece bardzo ale takie poważniejsze. Kojarzy mi się że śliczna rudą dziewczynka z mądrymi oczkami. Albo inaczej Erin kojarzy mi sie jakoś tak z wybitnym umysłem. No ktoś o tak pieknym, dostojnie brzmiący imieniu musi być piekielnie zdolny i inteligentny.
Wysłane z mojego LG-D390n przy użyciu Tapatalka
Mnie nie musisz tego tłumaczyć

Millie jest takie delikatne.
A Erin hmm kobiece bardzo ale takie poważniejsze. Kojarzy mi się że śliczna rudą dziewczynka z mądrymi oczkami. Albo inaczej Erin kojarzy mi sie jakoś tak z wybitnym umysłem. No ktoś o tak pieknym, dostojnie brzmiący imieniu musi być piekielnie zdolny i inteligentny.
Wysłane z mojego LG-D390n przy użyciu Tapatalka
No kurde, nie chciałabym aby przy każdym spojrzeniu na młodego ukazywała mi się twarz ojca, zwłaszcza, że jeszcze ma się dobrze i odpukać długo z nami pobędzie. Mama też swoje dorzucała oczywiście i teściowa. Masakra. Nie wspomniałam o tym, że od zawsze podobał mi się Kacperek, tylko że nie forsowałam go, gdyż jeden z naszych kolegów właśnie tak ma na imię. Koniec końców tak się już wnerwiłam tą gadaniną i wymyślaniem oraz posiadaniem w brzuchu bezimiennego stworzenia, że zmusiłam męża do tej jednej ważnej rozmowy. I padło na Kacpra :-) Ja się cieszę jak głupia, nie obchodzą mnie zdania rodziców, chociaż mówią, że się podoba oraz znajomych z paczki, których miny mówią coś w stylu " zgłupiałaś?" albo " chcesz na samym początku tak ukarać bobasa? " . No co to za pytania w ogóle? Skoro tak ktoś mówi to znak, że chyba kontakt z nim/nią trzeba sobie odpuścić i już