reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Jakie imie?

A u nas zmiana koncepcji. Miała byc Hania ale przyszły tata zadecydował, że będzie Antosia (gdyby był chłopak bez dwóch zdań byłby Antek:) Na szczęście mnie to imię tez odpowiada. Już nie mam siły dyskutować na ten temat z członkami rodziny- nie da się wszystkich zadowolić. Ja chcę juz tylko szczęśliwie urodzić, a czy to będzie Hania czy Antosia to już drugorzędna sprawa...:-)

reklama
lil kate, proszę powiedz mi jak zrobiłas ten napisik - czekamy na ciebie Martynko? Weszłam na tą stronę, wybrałam rodzaj, kolor i wpisąłam napis...ale nie wiem czy dobrze kopiuje...zaznaczam ten próbny napisik i funkcją kopiuj-wklej wklejam do podpisu...fajnie jest, tylko,ze przy kolejnym wejściu na forum już napisiku nie ma....możesz coś podpowiedziec...:happy:

mysia23, ja zrobilam dokladnie tak samo. (mam nadzieje ze kopjujesz ten drugi od gory dla forum, bo ten pierwszy jest dla stron internetowych). moze nie zapisujesz zmian w podpisie??:confused:

patrycja bardzo ładne imie moja chrzesnica ma tak na imie:tak:
ale musze cie uprzedzic ze wszystkie patrycje i patryki to bardzo zywe dzieci;-)

hmm po takim tatusiu jakiego maja moje dzieci nie spodziewam sie grzecznej i spokojnej cory, Izka w miejscu nie usiedzi wiec nie ludze sie zeby mialo byc teraz inaczej ;-)

reklama
Do góry