reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Jakie imie?

A nasza będzie Julia, choć przecież usg mogło oszukać. Jak będzie chłopak, to pojęcia nie mam, jak będę na niego wołać. Może Bartosz, jak jego Tata :)

reklama
sliczne imie irtasia. gdzie ty mieszkasz wogole? bo w polsce to takie imiona jak twoich dzieciaczkow to raczej rzadko spotykane:tak:

U nas tez miała byc Juleczka, ale jak sie okazało,ze chłopaczek bedzie to trzeba było wymyślic imie dla chłopaczka...I mąż wybrał . Jednak bedzie Filip, choć nie wiem czy nie wolałabym Bartosza....no ale :-)

Filip tez bardzo ladne imie, bylo wsrod rozpatrywanych przeze mnie. podoba mi sie tez Karol, Kornel, Kryspin, no i klasyka Adam i Andrzej. Wszyscy Adamowie i Andrzeje to super ludzie! Hubert tez jest ladne.

A moj franeczek musi poczekac jakies 7 lat az sie urodzi:tak: taka bylam ewna ze bedzie syn ze na poczatku (do usg po 20 tyg.) w ciemno nad suwaczkiem napisalam "czekamy na Franka":-D

irtasia,
to wszystko jasne:tak: mam rodzine w niemczech i oni tez takie fajne imiona dzieciaczkom daja. mojej kuzynki corka nazywa sie np. amanda:cool2:

u nas AMANDA to tez by przeszło moja corka bedzie SARA i jak ktos pyta jak damy na imie to słysze potem O BOZE JAK !
a ja na to na KONRADA tez tak reagowali 6 lat temu a teraz jest ich pełno

agusia9915, chyba wczesniej nie chwalilas sie jak mala bedzie miec na imie:confused: albo ja cos przeoczylam:tak:

ladnie, tak oryginalnie :tak:

reklama
Do góry