reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jakie imie?

nuska23 mi sie akurat twoje imie podaba nazywasz sie tak jak moja siostra do ktorej mowie Danusia lub Dana :tak:

Mowic nickami z cyferkami np agusia9915 zglos sie albo Irtasia 27 :-D :-D :-D

reklama
Ja rezyguje z cyferek przy nicku jak się do Was zwracam, bo i tak zostały dopisane tylko dlatego, że bez nich forum nie chciało przyjąć nicka z powodu zdublowania.

A ja mam Beata ,ale imię Agata bardzo mi się podoba dlatego mam taki nick:-D

OL mi nie przyszlo do glowy skad Ol ze od Olgi, bardzo ladne imie!

ja z kolei bardzom ciekawa jak ma na imie Patch...hi hi moze zdradzisz?

martula moj nick to susu plus um (z jednym zredukowanym u) i ali- co oznacza susu mama aliego, bo jakby mial urodzic sie syn to by byl (a moze jeszcze bedzie;-) Ali!!!! :-D :tak:

My do malej mowimy, robak, Makrela, Martyska, Marcys, Martinez itp.

A ja jesem Katarzyna (nie kasia!!). to chyba nie tajemnica :tak:

Irtasia, przeczuwalam ze masz na imie Irena :tak: serio :tak:

ale susumali to bym sie nigdy nie domyslila. piekne masz imie :tak:

reklama
a mnie sie dzis snilo ze spotkalysmy sie wszystie, zgadnijcie gdzie? w Berlinie :laugh2:

tak sobie mysle ze jedyna szansa zeby sie spotkac to sie umowic za rok ze jedziemy na urlopy w tym samaym terminie w to samo miejsce. dzieci sie beda razem bawic a my bedziemy balowac :tak:

Do góry