reklama

Jakie imie?

Tycia synio miał być Karolem, o ile bardzo mi się podoba to imię to już Karolina dla dziewczynki nie przejdzie :confused:

no cóż Lil kate pozostaje Ci mieć nadzieję że Twój mężczyzna ma dobry gust... co zważywszy na to, że wybrał Ciebie sposród tylu innych kobiet jest oczywiste ;-) :-D :-p choć szczerze mówiącja bym miała pietra w takiej sytuacji :nerd:

reklama
Dziękuję za miłe powitanie:-)
Lil Kate myślę, że Joasiek ma rację i czasami trzeba zawalczyć o swoje, albo poszukajcie imienia które będzie podobało się wam obojgu;-).
Ja będę u dr na wizycie w czwartek to napiszę co słychac u mojej córeczki, póki co warjuje i kopie mnie jakby miała zostać akrobatką:-D
Pozdrawiam Was bardzo gorąco.

no dziewczyny, wczorajsza moja "zakopianska depresja" wyolbrzymila sprawe do rozmiaru tragedii :-D

jak zaszlam w ciaze to powiedzialam lubemu, ze to na pewno synek. i NA PEWNO bedzie nazywal sie Fanek bo ja tak zawsze chialam itp. itp.

a on sie zapytal co bedzie jak bedzie dziewczynka, wiec ja na to ze na pewno nie bedzie wiec mozemy sie umowic ze jak bedzie to on wybiera imie :laugh2:

i teraz mam za swoje. a powaznie mowiac na pewno nie wybierze, bo jak mu sie Lilka ubzduralo to stanowczo zaoponowalam i sie nie uperal wiec moze nie bedzie zadnej Gryzeldy czy Hieronimy :confused:

w kazdym razie dzieki za wsparcie, a ty Ewa79 chwal sie szybko co bedziesz miala!! i napisz moze cos o sobie skad jestes itp. chyba ze pisalas a ja nie doczytalam :szok: to nie z wscibstwa, tylko ajnie zebysmy sie blzej poznaly :-)

Lil kate pisałam już na początku, że będę miała córeczkę:-) i chcemy jej dać na imię Magdalenka.
Jeśli chodzi o przedstawienie się to przepraszam za gafę:baffled:, bo niestety tego nie uczyniłam, ale szybciutko się poprawiam, a mianowicie mieszkam 30 km od Łodzi, mam 27 lat i jestem szczęśliwą mamą długo wyczekiwanej dzidzi którą noszę w brzuszku już 27 tydzień i 5 dzień. Termin porodu mam na 10 lutego.
Pozdrawiam bardzo gorąco;-):-)

ja od jakiegos czasu w zgierzu, a rodzic bede w czmp w lodzi (termin na 2.02)

to fajnie ze ktosmieszka calkiem niedaleko :-)

a u nas nowe opcje sie pojawily: Inka (moj faworyt!), Dominika, Karolina i Ida

zobaczymy co bedzie dalej:eek:

reklama
My już wiemy, że będzie dziewczynka (oczywiście jest jakiś procent niepewności) - wtedy damy jej na imię (właściwie już daliśmy bo tak się do niej zwracamy) - MILENKA !

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry