• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Jakie kosmetyki ??!!??

reklama
Ja używam Mustelli od początku ciąży mam także tendencję do rozstępów ale póki co skóra jest super nawilżona
i mam nadzieję ze nie powstanie zbyt dużo nowych
moja szwagierka używała mustelli aż do połogu i naprawde nie ma ani jednego rozstępu
a także ma tendencje podobno jeśli mają sie zrobic to i tak sie zrobią ale zawsze mniej!!!

Cześć Mamuśki!
Ja zaczełam uzywać Gerbera (chyba dlatego że nie wszystkie kosmetyki w czasie ciąży są wskazane) i jestem zadowolona, a że do szczupłych nie należę - rozstępy miałam i przed ciążą (zwłaszcza na udach). Teraz zapobiegawczo smaruje prawie całe ciało :-) Stosuję też oliwkę Bambino. Ale myślę że najważniejsze jest systematyczność stosowania.Pozdrawiam
ps. wymiar mojego brzucha to 102cm w pępku :-)jest co smarować

hej!
Ja używam oliwki zamiennie z balsamem do skory suchej.
A moja siostra uzywa "Krem-zel na rozstepy" z najnowszej serii Special Body firmy Kolastyna ok 15 zl za tubke - bardzo wydajny, bo to zel. Bardzo sobie go chwali, bo nawet zmniejszyly i wyblakly jej wczesniejsze rozstepy, takze moze cos w tym jest.
Chociaz ja i tak uwazam, ze jak ktos ma miec rozstepy, to sie przed nimi nie obroni :(

pozdrowka

edka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry