Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nam pieluchomajtki lupilu złoteJakie pampersy/pieluchy wielorazowe sprawdzały wam się najlepiej? Szukam ideału..
U nas babydream fun&fit.Jakie pampersy/pieluchy wielorazowe sprawdzały wam się najlepiej? Szukam ideału..
Ja lubię Bella happyJakie pampersy/pieluchy wielorazowe sprawdzały wam się najlepiej? Szukam ideału..
A układałaś siusiaka w dół? Bo ja raz nie zwróciłam uwagi i właśnie wszystko było mokre tylko pampers suchyNam lupilu i rosmanowskie przeciekały. Nawet jak syn byl noworodkiem i jedno siku było doslownie kropelką. Pampers suchy a ubranko mokre![]()
Zawsze układam w dółA układałaś siusiaka w dół? Bo ja raz nie zwróciłam uwagi i właśnie wszystko było mokre tylko pampers suchy![]()
A czy pupa dziecka nie jest mokra np po 3h używania pieluszki? Czy nie klei się mocno? Używam Dada ale mam wrażenie, że ostatnio coś pozmieniali i to na niekorzyśćNam tylko DADAale dużo zależy od dziecka