reklama
Nanus
Aktywna w BB
Objawy nie zawsze się ukazują w początkach ciąży i nie u każdego są takie same, tydzień po stosunku to zdecydowanie za wcześnie bo pewnie nie doszło jeszcze nawet do zagnieżdżenia zarodka, tak samo tydzień po stosunku nie wyjdzie żaden test ciążowy, w którym dniu cyklu jesteś lub ile od owu ?
Tydzień po stosunku to stanowczo zbyt szybko, samo wniknięcie plemnika do komórki jajowej do zagnieżdżenia się zarodka w macicy, może trwać od 7 do 12 dni po stosunku. Ja miałam objawy bardzo częstego oddawania moczu dopiero, gdy spóźniał mi się okres. I to były jedyne objawy.
Nel331
Fanka BB :)
Pozytywny testjakie mieliscie 1 objawy ciazy ?
kiedy wystepowaly ?
i w ogole od kiedy są
moga byc objawy ciazy na przyklad tydzien po stosunku ?

ania123:
Zaciekawiona BB
mialam 31 dnia owulacje i wlasnie w ten dzien byl stosunek i zastanawiam sie czy mialabym juz jakies objawy i czy byla by to ciążaObjawy nie zawsze się ukazują w początkach ciąży i nie u każdego są takie same, tydzień po stosunku to zdecydowanie za wcześnie bo pewnie nie doszło jeszcze nawet do zagnieżdżenia zarodka, tak samo tydzień po stosunku nie wyjdzie żaden test ciążowy, w którym dniu cyklu jesteś lub ile od owu ?
agu77
Fanka BB :)
Myśle, że najpredzej w dzień spodziewanej miesiaczki. U mnie pierwszym objawem był potworny ból głowy i tyle. Dzień przed terminem miesiaczki mi nawet test nie wyszedł. Potem zaczęły się bóle typowo jak na okres a takie konkretne objawy, których każdy wypatruje typu mdłości to w ogóle tak 8/9 tydzień gdzieś.
Nanus
Aktywna w BB
czekaj bo nie rozumiem to który teraz mas dzień cyklu ? Albo w jaki dzień był stosunek (data)?mialam 31 dnia owulacje i wlasnie w ten dzien byl stosunek i zastanawiam sie czy mialabym juz jakies objawy i czy byla by to ciąża
ania123:
Zaciekawiona BB
za 4 dni mam planowaną miesiączkeczekaj bo nie rozumiem to który teraz mas dzień cyklu ? Albo w jaki dzień był stosunek (data)?
a stosunek byl w dni plodne 31 pazdziernika
za 4 dni mam planowaną miesiączke
a stosunek byl w dni plodne 31 pazdziernika
Ale byl zabezpieczony prezerwatywa, ktora nie pekla. Dziewczyno, bardzo ci sie nudzi. Juz dostalas tyle odpowiedzi, a dalej meczysz bule. Nie jestes w ciazy. Wez sie za czytanie ksiazek, a nie za seks.
reklama
Nanus
Aktywna w BB
No właśnie widziałam wczoraj dwa posty od tej dziewczyny w tej sprawieAle byl zabezpieczony prezerwatywa, ktora nie pekla. Dziewczyno, bardzo ci sie nudzi. Juz dostalas tyle odpowiedzi, a dalej meczysz bule. Nie jestes w ciazy. Wez sie za czytanie ksiazek, a nie za seks.