reklama

Ja polecam Pepco, zwłaszcza dla małych dzieciaczków.  Jak tam wpadam, to hurtowo wykupuję co mi się podoba. Poza tym allegro, ale niestety nie zawsze byłam zadowolona. Kupiłam raz kilka ciuszków w Auchan, jakość nie za ciekawa, przy jednym pajacyku suwak zepsuł się przy drugim założeniu.
 Jak tam wpadam, to hurtowo wykupuję co mi się podoba. Poza tym allegro, ale niestety nie zawsze byłam zadowolona. Kupiłam raz kilka ciuszków w Auchan, jakość nie za ciekawa, przy jednym pajacyku suwak zepsuł się przy drugim założeniu.

My kupujemy ciuszki wlasnie w pepco i jestesmy zadowoleni.Czasem tez kupujemy w ciucholandzie i niektore ciuszki sa jak nowe nawet z metkami minus jest taki ze trzeba piswiecic wiecej czasu zeby cos fajnego upolowac a z nalym dzieckiem nie jest to latwe

BajkowyPokoik_pl
Aktywna w BB
Akurat co do Pepco to moja opinia nie jest pozytywna,już kilkakrotnie rozczarowałam się jakością ich ubranek oraz generalnie akcesoriów,wolę poszukać w dobrych sklepach internetowych gdzie jest w dodatku taniej.

BajkoweUbranka_pl
Fanka BB :)
W kwestii ubranek polecam także naszą stronę,gdzie znajdziecie wysoką jakość i kilka nietypowych kolekcji z bohaterami ulubionych bajek Waszych dzieci

Jajeczko89
Aktywna w BB
Większość ubrań kupuję na allegro , są one używane ale w dobrym stanie. Często uda mi się upolować coś świetnej jakości , drogiej firmy za grosze.  
W pepco też kupuję ale to zazwyczaj jest złej jakości

W pepco też kupuję ale to zazwyczaj jest złej jakości
Ja bardzo lubię zamawiać ciuszki z Ubranka dla dziewczynek i chłopców - Ubranet.pl - rośnij razem z nami bo jest w czym wybierać, a nie muszę nawet wychodzić z domu. Czasem się to bardzo przydaje, zwłaszcza gdy nie mam czasu (a to prawie nagminne!). Poza tym mają niskie ceny, ale nie idzie to w parze z gorszą jakością. Naprawdę świetny sklep. 

BajkowyPokoik_pl
Aktywna w BB
Ja nie bazuję na używanych ubrankach dla dziecka,no chyba ze mam 100% pewności co do ich dobrego stanu i nie mogą być sprane,to też ważny aspekt. Teraz warto szukać promocji i rabatów w sklepach internetowych,w styczniu są duże okazje cenowe 

Tak jak poprzedniczka takie jakieś nie typowe ubranka, śmieszne to w internecie zakupuję. A po za tym albo w odzieży używanej, ale to rzadko. Głównie kupuję w Pepco i Auchan i nie są najgorszej jakości. Jeszcze często zajeżdżam do Smyka na annopolu tam mają wyprzedażowy smyk. Czasem można coś taniego i dobrego jakościowo kupić.

reklama

madzienka11
Początkująca w BB
My uwielbiamy polskich młodych projektantów  Zwłaszcza ciuszki dziecięce Mumukid. Link do: Ubranka dla dzieci / MUMUkid / strona główna Są genialne! Ostatnio rządzą wśród moich znajomych
 Zwłaszcza ciuszki dziecięce Mumukid. Link do: Ubranka dla dzieci / MUMUkid / strona główna Są genialne! Ostatnio rządzą wśród moich znajomych